Instagram

Najbolja prijateljica Nine Badrić i udana za najbogatijeg Rusa na svijetu: Ova Srpkinja ima život iz snova!

Autor: Iva Hanzen

Bila je manekenka i pjevačica, u svakom slučaju još jedno lice sa srpske estrade, a danas je supruga jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, Andreja Meljinčenka, dok joj je najbolja prijateljica Nina Badrić. K tome ima strašno ekstravagantan život prepun raskoši, luksuznih domova, jahti, privatnih aviona i skupe odjeće, među kojom su i komadi koje nikada neće obući, a prozivaju je i modnom ikonom. Riječ je Aleksandri Meljinčenko, kćerki beogradskog arhitekta i hrvatske umjetnice.

 

View this post on Instagram

 

beautiful #aleksandramelnichenko ?

A post shared by VladimirSimic1 (@vladimirsimic1) on

 




View this post on Instagram

 

#aleksandramelnichenko #andreymelnichenko

A post shared by VladimirSimic1 (@vladimirsimic1) on




 

View this post on Instagram

 

#OldieButGoldie☝?️☝?? #aleksandramelnichenko #friends #montecarlo #dinner #fun #pleasure #ninabadric ❤️????????

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Iako je Aleksandra potpuno neaktivna na društvenim mrežama i ne voli se hvaliti svojim fotografijama u javnosti, nekretnine koje posjeduju ona i muž govore dovoljno. Par između ostalog posjeduje palaču na vodi vrijednu 225 milijuna funti, a njihovo bogatstvo općenito procjenjuje se na 8,5 milijardi funti! Toliko vole sve što posjeduju da na sve graviraju veliko slovo A, od aviona do ubrusa koje koriste.  Što se tiče stanova u kojima žive, jedan se nalazi u Londonu, drugi u  Moskvi, treći u Beogradu, a četvrti u New Yorku. Tu je i vila na jugu Francuske, a osim na nekretnine, Aleks i Andrej vole trošiti na umjetnička djela kojih imaju toliko da muzejima ustupaju svoje kolekcije po potrebi.

No, iako prelijepa i prepuna love, Aleksandra je iznimno ponizna te iznimno dobro obrazovana –  studirala je međunarodni menadžment i govori pet stranih jezika.

 

View this post on Instagram

 

beautiful #aleksandramelnichenko ?

A post shared by VladimirSimic1 (@vladimirsimic1) on

Andreja je upoznala je kada je imala 28, a dvije godine kasnije imali su svadbu na kojoj su goste zabavljali Whitney Houston, Christina Aguilera i Enrique Iglesias. No, to nisu jedini slavni s kojima se par druži. Privatno su veliki prijatelji s Romanom Abramovičem.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.