MODNE KOMBINACIJE U SABORU: Tko je zablistao, a tko šokirao? Prosudite sami! (FOTO)

Autor: M. M.

Predsjednica Grabar Kitarović odlučila se za crnu kombinaciju sa zanimljivim detaljima.

Prvi pokušaj konstituiranja Hrvatskog sabora izazvao je veliki interes u javnosti zbog aktualne političke “zavrzlame” u Lijepoj Našoj, ali i zbog toga što pojedini zastupnici  i zastupnice u saborske klupe sjedaju prvi put.

S obzirom na strogi kodeks odijevanja, ljepša polovica Sabora našla se pred velikim izazovom.  I dok se jedan dio dama držao klasike i izabrao crne komade, bilo je i onih ponešto hrabrijih koje su se u Saboru pojavile odjevene ponešto ležernije.

U Saboru se tako prvi put pojavila Sandra Perković koja nije ostala neprimijećena u (pre)uskoj majici i kožnoj suknji. Članice Hridi Drage Prgometa Gordana Rusak i Irena Petrijevčanin Vuksanović modno su se ukladile i odlučile za popularnu boju petroleja, dok se predsjednica Grabar Kitarović odlučila za crnu kombinaciju sa zanimljivim detaljima.

Tko je zablistao, a tko podbacio, prosudite sami…

Autor:M. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.