Instagram

Mislite da Jennifer Lopez izgleda dobro s 50 godina!? Onda trebate vidjeti njezinu majku sa 74!

Autor: Iva Hanzen

Majka Jennifer Lopez, Guadalupe Rodríguez možda ima 74 godine, no ako pitate nju, ne osjeća se staro. Ako pitate nas, niti ne izgleda staro, što dokazuju dva zadnja Instagram Storyja koje je J.Lo. objavila, a putem kojih je majci čestitala rođendan.

Instagram Story
Instagram Story

Lupe, kako je zove obitelj, je inače umirovljena učiteljica i domaćica koja se 1999. rastala od Jenniferinog oca Davida Lopeza. Od tada se u potpunosti okrenula brizi za obitelj, pogotovo za Jennifer kojoj je velika podrška bez obzira na to što i sama Jennifer već ima 50 godina. Redovito putuje s Jen na turneje na kojima između ostalog brine za djecu lijepe glumice i pjevačice.

 

View this post on Instagram

 

People ask me where I get my energy from, my drive, my dance moves lol…well now you know…Guadalupe… my mommy… for as long back as I can remember, I can see her dancing, laughing and lighting up every room she was in. she is the definition of youthful and timeless at every age… she loved music and movies and history and musicals and believed in true love… and she put all of that into me… and I am all the better for it. You made me who I am today… you’re 74 today Mommy, Beautiful as ever, alive as ever and still dancing like a teenager…thank you for loving me the way you do, for everything, for being you, there aren’t enough words, I love you forever ♥️ Happy Birthday you force of nature… #thelupinator

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Lupe je kao mlada imala aspiracije prema tome da postane pjevačica i glumica, no kako je odrasla u teškom siromaštvu njezinu ju je vlastita majka odvratila od želje da postane zvijezdom. Naime, tvrdila je da je uspjeh rezeviran samo za bijelce, a ne za degradiranu skupinu u američkom društvu kao što je to ona s latino korijenima.

Jennifer pak kaže kako ima izrazito kompleksan odnos s majkom pa priznaje i to da ju često povrijedi u svađama koje im se znaju dogoditi tu i tamo. Ipak, majka joj to ne uzima za zlo, već je uvijek tu uz Jen kad ju treba, a koliko glumica i pjevačica voli majku dokazuje i činjenica da se njome hvala kada god stigne.

Tako je uz Instagram Storyje i video koji možete vidjeti iznad Jennifer napisala sljedeći status:

‘Ljudi me pitaju odakle crpim energiju, što me pokreće, odakle mi moji plesni koraci … pa, sad znate … Guadalupe … moja mama … Od malih nogu gledam ju kako pleše i smije se, osvjetljavajući svaku prostoriju u kojoj se nalazi. Ona je definicija mladenačkog i bezvremenskog u svakoj dobi … voljela je glazbu i filmove, povijest i mjuzikle i vjerovala u pravu ljubav … i sve je to ugradila u mene … i zato sam bolja osoba. Učinila si me takvom kakva sam danas … danas imaš 74 godine mama, lijepa kao uvijek, življa nego ikad i još uvijek plešeš kao tinejdžerica … hvala što me voliš onakvu kakva jesam, hvala ti zbog svega, nemam dovoljno riječi da se izrazim, volim te zauvijek ♥ ️…’.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.