Instagra,

Mislite da je Kate Middleton zgodna? Onda trebate vidjeti njezinu mlađu sestru! Puno bolje izgleda!

Autor: Iva Hanzen

Mnogi se slažu s tim da je Kate Middleton prava ljepotica, no njezina mlađa sestra je zapravo puno zgodnija. Zove se Philippa Charlotte Matthews i udana je za slavnog vozača utrka Jamesa Matthewsa, a zovu je Pippa. No, za razliku od Kate, nije samo nečija supruga koja se mora pojavljivati na ovom ili onom domjenku, već je i autorica knjige te kolumnistica.

Ujedno je i mnogo opuštenija od svoje starije sestre. Ne samo da ćete ju češće vidjeti u ležernijim odjevnim kombinacijama, već će se bez problema voziti gradom na biciklu, čak i po cičoj zimi, što bi Kate primjerice bilo ispod svake časti, kao i šetanje pasa, što Pippa redovito radi. Pritom ju obožavamo gledati i u tim ‘casual’ izdanjima jer izgleda jednako dobro kao i kada se sredi za neku večernju prigodu. No, ne obožavamo ju samo mi, već i svjetski mediji, a pozornost je počela dobivati kada se pojavila na vjenčanju svoje sestre Kate kojoj je bila kuma te joj je pomagala nositi vjenčanicu.

Instagram

Pippa je pak na svom vjenčanju izgledala jednako čarobno.

Instagram

Od tada redovito osvaja svojim izdanjima za crveni tepih.

Instagram
Instagram

No, jednako elegantno izgleda i u običnoj šetnji gradom pa čak i kad je odjevena u ‘casual’ kombinaciju ili je na biciklu.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.