FOTO: Instagram

Melania Trump učinila je veliku pogrešku prilikom posjeta britanskoj kraljevskoj obitelji!

Autor: Iva Hanzen

Melania Trump se za posjet britanskoj kraljevskoj obitelji sa svojim suprugom Donaldom Trumpom odlučila na nekoliko outfita. I premda ne sumnjamo u njezin modni ukus, jednim outfitom nismo bili zadovoljni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

@flotus dazzling while on her state visit to the United Kingdom #flotus #melaniatrump #firstlady #unitedkingdom #statevisit #unitedstates #realgentslikefashion

Objavu dijeli Craig (@real_gents_like_fashion)

Najbolji izbor definitivno je bio bijeli kostimić u kombinaciji sa šeširom. Time je  pokazala da poštuje pravila odijevanja britanskog dvora koji nalaže da su jednobojni kostimići “must”. Doduše, Meghan Markle odlučno ignorira ova pravila i oblači se onako kako se osjeća, no ako pogledate način odijevanja britanske kraljice Elizabete i Kate Middleton, sigurno se nećete moći sjetiti prigode u kojoj se nisu pojavile u nekom kostimiću, bio on bijeli, plavi crveni ili u kojoj god boji. Malo nam je i dosadno gledati kraljicu i Kate u ovim izdanjima, ali zato će Meghan valjda razbiti modnu monotoniju na dvoru. Bilo kako bilo, Melania je bila pristojna pa se obukla u stilu kakav bi kraljica očekivala, a uz to nam je lijepa Slovenka pokazala i to da itekako ima smisla za eleganciju.




Doduše, Melania nije baš trebala iskopirati bijeli outfit Meghan Markle iz 2018., a ni Lady Di jer je ovako očitno kopiranje za svaku osudu, ali ako se samo inspirirala njima i time im htjela iskazati poštovanje, onda joj možemo oprostiti.

Međutim, crvena haljina do poda bila je velika pogreška. Prije svega, crvena je prilično upadljiva boja i kao takva zahtijeva kontrolirano nošenje. Naime, obući se od glave do pete u crvenu za rukom će poći samo najiskusnijim i najtalentiranijim trendsetericama. Osim toga, kroj ove haljine je stravičan. Nepotrebno je proširio Melaniju, a i materijal izgleda jeftino. Uz to, kao da se Melaniji nazirao trbuščić, što nam nije jasno jer je inače izrazito vitka. Ako i je dobila koji kilogram, svakako ga nije bilo potrebno isticati, pogotovo zato što suknje i haljine visokog kroja uvijek bolje naglase ženstvenost nego išta drugo, a sakriju sve nedostatke.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.