Instagram

Meghan Markle ponosno pokazala trudnički trbuščić: Upao nam u oči i ovaj detalj na njenom licu

Autor: Iva Hanzen

Meghan Markle se za posjet crkvi sa svojim suprugom princom Harryjem od kojeg je nerazdvojna kako su se vjenčali, odlučila na simpatičan plavi kostimić inspiriran francuskim chicom, u kojem je između ostalog ponosno pokazala svoj trudnički trbuščić. Moramo priznati da joj trudnoća, kao i ovaj outfit stoje sjajno.

 

View this post on Instagram

 

Hi Baby Sussex!!! ???

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Plavi kostimić sastojao se od gornjeg dijela koji je uz pomoć remena, unatoč trbuščiću, fino istaknuo struk, a kako Meghan čak i kada slijedi protokole voli outfitima koje nosi dati komadić sebe, monotoniju gornjeg dijela razbila je brošem u obliku crvenog cvijeta. Donji dio činila je klasična plava suknja koja je pokrivala koljena, vrlo u stilu prave engleske dame.




 

View this post on Instagram

 

Lest we forget ?




A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Look je zaokružila francuskom kapicom, dok s make upom, s obzirom na prigodu nije pretjerivala, no Megan inače nije sklona jakom make upu pa smo to od nje i očekivali. Dojmljiv je izraz njenog lica koji odaje kako se ozbiljno primila uloge vojvotkinje i majke pa iako inače ne skida osmijeh s njega, ovdje je ipak puna dostojanstva i sofisticiranosti. Bravo Meghan.

 

View this post on Instagram

 

Today ❤️

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.