Luis Vuitton štedi zalihe do Božića

Autor: hina

Središnja prodavaonica Louisa Vuittona na Elizejskim poljanama i dva 'outlet' dućana u aveniji Montaigne i na trgu Saint-Germainu do 1. prosinca će tako raditi do 18, a ne do 19 sati.

Francuska modna kuća Louis Vuitton, specijalizirana za luksuzne kožne proizvode, skratila je za jedan sat radno vrijeme svojih pariških butika kako bi sačuvala zalihe do Božića.

Središnja prodavaonica Louisa Vuittona na Elizejskim poljanama i dva ‘outlet’ dućana u aveniji Montaigne i na trgu Saint-Germainu do 1. prosinca će tako raditi do 18, a ne do 19 sati.

– Zatvaramo u šest umjesto u sedam kako bi obnovili zalihe prije početka božićne sezone – rekao je jedan od prodavača.

Vuittonovi butici česta su meta turista, a naročito su popularna među Japancima, Kinezima i Rusima. Njima su Vuittonove kožne torbice jeftinije u Parizu nego u Tokiju, Pekingu ili Moskvi.

Louis Vuitton ima 11 ateljea ili radionica u Francuskoj, a trenutačno na jugu zemlje gradi dvanaestu. Bit će operativna u drugom dijelu sljedeće godine i zapošljavati 200 ljudi.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.