Instagram

Lana Jurčević snimila seksi video s prijateljicama: Gledamo ga na ‘repeat’ već danima!

Autor: Iva Hanzen

Lana Jurčević je početkom prošle godine, nakon četiri godine planiranja, lansirala liniju svojih beauty proizvoda te brend La Piel. Iza senzualnog naziva, koji na španjolskom znači ‘koža’ kriju se kremice i ulja za njegu kože, a cilj ovih proizvoda je pomoći svakoj ženi da se uz njih osjeća poput zvijezde s crvenog tepiha. Da bi dočarala svojim fanovima kakve sve proizvode ima u ponudi, kako se oni nanose i kako na kraju žena izgleda s njima na svojoj koži, snimila je video s prijateljicama koja nas osvaja razinom seksepila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

? ARE YOU READY TO GLOW? ? La PIEL by @lana_jurcevic One and only Glow BABE face & body spray presented by our amazing women, our influencers and our lovely customers??? Thank you everyone ???? SHOP: www.mylapiel.com ?

Objavu dijeli La PIEL (@mylapiel)

Lana je inače priznala da je fanatik za kreme pa nije ni čudo da je pokrenula liniju kozmetike, koja je već sad toliki hit da ju Hrvatice, kako one slavne, tako i one manje slavne obožavaju. Što se tiče tajne Lanine ljepote, ona kaže da unatoč tome što voli ulja za tijelo i slične proizvode, ne šminka se ako baš ne mora pa tako daje koži da diše, spava bar osam sati, pije puno tekućine i pazi na prehranu. Ovo očito funkcionira je na ovom videu, ali i u zadnje vrijeme općenito izgleda megabombastično.




 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.