Instagram

Lana Jurčević izmislila je ovih osam modnih pravila! Slijedite ih i napokon postanite žena sa stilom!

Autor: Iva Hanzen

Sigurno ste se jako puno puta u svom životu pitali zašto neke žene izgledaju kao da ih nije briga što će obući, a opet baš uvijek izgledaju savršeno. Naime, postoji francuska izreka koja kaže: “je ne sais quoi ” koja podrazumijeva kvalitetu koja se ne može lako opisati ili nazvati. Jedna od žena kojoj možemo pripisati tu kvalitetu je Lana Jurčević. Stoga smo odlučili pobrojati sva modna pravila koja nas je Lana naučila, a ako ćete ih slijediti i vi lako možete postati žena sa stilom kojem nema premca.

Ovo su top pravila koja trebate slijediti:

1. Nije istina da nemate što obući!

Uvijek imate nešto za obući, ali uvijek! S tim bi se sigurno složile sve vaše prastare haljine, veste, bluze i ostalo koje čeka na dnu ormaru da napokon ugleda svjetlo dana. Dajte priliku starim komadima, ali i onim sportskim. Tako nas je Lana naučila da čak i obična sportska majica dobro funkcionira kao tunika i to ne samo da izgleda dobro, nego izgleda turbodobro kada se kombinira s visokim čizmama.

 

View this post on Instagram

 

Idem ja… Taxi nek čeka ? ?




A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

2. Obuća je ključ dobrog stajlinga.




3. Poslužite se pravim krojevima kako biste istaknuli ono najbolje, a prekrili ono što ne želite isticati. Primjerice, crop top vizualno izdužuje struk, dok visoki struk bilo haljine, bilo hlača, stanjuje struke i čini vitku liniju.

4. Uvijek dajte priliku trapericama jer uz elegantne cipele i jednako elegantan gornji dio možete izgledati jako sofisticirano.

5. Ne morate raditi ekstravagantne frizure – dovoljno je promrsiti kosu i pošpricati je lakom.

6. Crveni ruž ključ je svakog outfita – čak i onog sportskog.

 

View this post on Instagram

 

Eto mene. Izašla iz brloga. ?? Upijanje sunca i punjenje baterija. ☀️? #LanaKoncert #Sydney #Melbourne

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

7. Velika crna torba je must have!

8. Nemojte se bojati eksperimentirati s raznim komadima.

 

View this post on Instagram

 

#LanaKoncert ?? #backstage Volim se connectat s vama ko ovaj mobitel sa strujom ??

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.