Instagram

Koja je zgodnija? Jennifer Lopez u haljini koja otkriva guzu ili Anne Hathaway s grudima na izvolte?

Autor: Iva Hanzen

Mnoge su slavne dame zasjale na dodjeli nagrada Critics Choice Awards, no najviše je pažnje opet plijenila Jennifer Lopez. Kreaciju same Jen, ali i svih ostalih slavnih showbiz ljepotica možete pregledati ako prstom pomičete u desno na objavi niže.

 

View this post on Instagram

 

The biggest stars of the season continued their red-carpet hot streak at tonight’s #CriticsChoice Awards. Swipe through for some of our favorite looks.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

I premda su i druge slavne ljepotice bile jednako atraktivne, J.Lo. je ipak sve ‘pomela’ bež haljinom otvorenih leđa koja je osim njezine božanstvene figure, otkrila i jednako božanstvenu guzu.




Instagram Story

Instagram Story

Ipak, i glumica Anne Hathaway je bila strašno zavodljiva i to svega par tjedana nakon poroda, u haljini koja je posve otkrivala njezine gole grudi.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.