Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

KAKAV SKOK U STILU: 3 odjevne kombinacije kojima je predsjednica Kolinda oduševila u zadnje vrijeme

Autor: Iva Hanzen

Predsjednica Kolinda već neko vrijeme se zaista fantastično oblači, ali zadnjih mjeseci njenom stilu nema kraja. Ovo su top kombinacije kojima je oduševila nekoliko posljednjih mjeseci.

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Početkom listopada Kolinda je u svom uredu organizirala svečani prijam prilikom obilježavanja Dana policije i blagdana Sv. Mihovila. Za tu je priliku obukla bijelu elegantnu haljinu s kratkim V izrezom i rukavima do lakta, takozvanim tričetvrt rukavima, a i na kroju i na boji haljine mogla joj je pozavidjeti vojvotkinja Meghan Markle. Look je zaokružila neutralnim bež salonkama, a kosu je pustila da u da uvojka pada do ramena – čista elegancija od glave do pete.

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Sredinom rujna se Solinu pojavila na misnom slavlju povodom susreta hrvatskih katoličkih obitelji odjevena u vrlo sličnu kombinaciju, samo je ovaj put haljina sprijeda bila bijela, a straga crna. Dosjetljiva igra monokromatskih bojama, zar ne?

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kada je početkom rujna u službeni posjet  primila predsjednika Austrije Alexandera Van der Bellena, odlučila se na kombinaciju narančastih hlača i sakoa ispod kojeg je nosila bijelu bluzu. Napomenimo ova je boja izrazito riskantna za kombinirati, no Kolinda je u stilu prave modne profesionalke obukla narančastu i nosila ju elegantno kao da se radi o najmirnijoj nijansi na svijetu. Svaka čast.

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.