Instagram

Kad vidite što je Sonja Kovač obukla OTKAZAT ĆE VAM SRCE! Koji dekolte!

Autor: Iva Hanzen

Havaji su pojam za dugačke plaže, surfere i zgodne žene pa ne čudi da je Sonja Kovač odabrala upravo ovu lokaciju kako bi snimila do sad najseksepilniju i najprovokativniju fotografiju ikad. Na Instagramu se označila na lokaciji ‘Royal Hawaiian Waikiki Beach’ pozirajući pritom u bijelom kostimu sastavljenom od hlača visokog struka i minijaturnog topića ispod kojeg se baš sve vidi. U hlačama joj pak trbuh nikad nije izgledao ravnije, a struk tanje. Ne možemo doći sebi od ovolike ljepote, a isto nisu mogli niti Sonjini obožavatelji koji su je obasuli brojnim pozitivnim komentarima.

 

View this post on Instagram

 

Good morning from paradise! @royal_hawaiian ??Wearing @tularosalabel jumpsuit from @revolve ? #revolve #revolvearoundtheworld

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

‘Prekrasna princezo’,’Iz dana u dan sve ljepša’, ‘Predivna’, ‘Bomba’, ‘Izgledaš magično’, ‘Ajmeeee pa ima li ljepšeee ?’, ‘Uživaj barbiko moja ??’, ‘Isusee?’, ‘Najljepsa i točka❤️’, ‘O moj bože kako si lijepaaaa’, ‘Ti si bomba?’ i ‘Isuse kako si lipa’ samo su neki od oduševljenih komentara.




Sonja je snimila i Story u kojem nam je u krupnom planu pokazala svoje glavne adute.

Screenshot Instagram

Ništa lošije nije ispala niti na ovoj fotografiji koju je objavila također na Havajima.

 




View this post on Instagram

 

Smiling inside! ??‍♀️ Birthday dress @loversfriendsla by @revolve #hawaii #hawaiilife #revolvearoundtheworld

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

 

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.