Instagram

Kad vidite nećakinju Lady Di koja se udaje za 32 godine starijeg bogataša past ćete u nesvijest od ljepote!

Autor: Iva Hanzen

29- godišnja nećakinja pokojne Lady Di, Kitty Spencer ovih dana puni stranice britanskih tabloida zbog svog ljubavnog života. Naime, baš kao u filmu, uoči božićnih blagdana, zaručila se za svog 32 godine starijeg dečka, južnoafričkog multimilijunaša Michaela Lewisa i to nakon samo godinu dana veze. Da stvar bude bolje, Michael je pet godina stariji od Kittina oca, a osim ogromne razlike u godina, zanimljivo je i to da je ovaj bogataš već bio u braku i to prije nego li se Kitty uopće rodila. Također, Michael je židovske vjeroispovijesti pa izgleda da bi Kitty mogla promijeni vjeru.

Inače, ova prekrasna plavuša koja izgledom strašno podsjeća na Lady Di bavi se manekenstvom, a pažnju medija već je plijenila na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle. Mnogi su se tada pitali tko je ova ljepotica, da bi se ubrzo saznalo kako je riječ o nećakinji pokojne princeze Diane, odnosno o kćeri njezinog brata, grofa Charlesa Spencera. No, Kitty nije još samo jedno lijepo lice. Diplomirala je čak tri smjera – psihologiju, političke znanosti i engleski, a neko vrijeme je studirala i povijest umjetnosti. Ipak, s ovakvim licem, izgleda da će joj karijera ipak otići u smjeru modelinga i manekenstva.




 

View this post on Instagram

 

@bulgariofficial by my ? @germanlarkin #serpentiseduttori




A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

 

View this post on Instagram

 

La Vie en Rose ?

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

 

View this post on Instagram

 

Waking up in Mexico City ?? @voguemexico shot by @morellibrothers ?

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.