Jeste li nametljivi ili samopouzdani? Sve se to jasno vidi iz vaše frizure

Autor: J.Jakšić

Dramatične promjene izgleda često se povezuju uz životne uspone i padove, jer novom frizurom žene uglavnom poručuju da kreću dalje.

Dužina i kvaliteta kose, kao i način na koji je češljamo, puno govori o našoj osobnosti. Tako barem tvrde američki znanstvenici s čijim su se zaključkom složili i mnogobrojni frizeri i dobri poznavatelji kose.

‘Bob frizuru nose elegantne, nametljive i jake žene. Takva je frizura idealna za istaknute kosti lica i dugačak vrat’, ističu stručnjaci i objašnjavaju kako je duga je kosa uvijek naglašavala senzualnost nježnijeg spola, no dugačke vlasi ukazuju na čvrst karakter i energičnost.

S druge strane, kratkokose žene su odvažne i ne biraju sredstvo niti načine za ostvarivanje svojih ciljeva. No, drastično šišanje kose može biti i želja za praktičnošću.

Bob nose elegantne žene, a ravnu kosu žene pune samopouzdanja

Bob frizuru nose elegantne, nametljive i jake žene. Takva je frizura idealna za istaknute kosti lica i dugačak vrat. Dramatične promjene izgleda često se povezuju uz životne uspone i padove, jer novom frizurom žene uglavnom poručuju da kreću dalje.

Suprotno uvriježenom mišljenju, takozvana nulerica otkrivaju krhkost i osjećajnost.
Kosa koja pada u valovima popularan je frizura još iz 70-ih pristaje većini žena i daje pečat ženstvenosti. Takve su žene samopouzdane i organizirane, ali i nestrpljive.

Osobe s ravnom kosu su vrlo tihe, empatične te imaju osjećaj za druge ljude tvrdi stručnjaci.




Možda ste se u ovoj klasifikaciji i prepoznali, a možda tek shvatili kao zgodnu razbibrigu.

Autor:J.Jakšić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.