Instagram

Jennifer Lopez besramno iskopirala Kate Middleton! Bolje joj je da se drži dubokih dekoltea!

Autor: Iva Hanzen

Jennifer Lopez obožava posjećivati tjedne mode jer, kako je sama rekla u jednom intervju: ‘Moram malo i uživati, inače se sve svodi na to da se ustanem, vježbam, odem na masažu, zatim na probu, odradim koncert, spavam i tako svaki dan ispočetka’. Osim  druženja s obitelji, revije su joj omiljeni način provođenja vremena i to svakako pozdravljamo, ali ne odobravamo što je očito, iskopirala Kate Middleton. Na tjednu mode u Milanu pojavila se u pastelno-puderastoj kombinaciji američke dizajnerice Sally LaPointe, koja je inače poznata po svojim elegantnim, sofisticiranim kreacijama. Međutim, ova ipak previše podsjeća na kombinacije kakve nosi Kate Middleton.

Instagram
Instagram
Instagram

Razumijemo da je Jen htjela izgledati sofisticirano u prijestolnici mode, no barem je mogla skinuti šešir jer je ovako čisto kopija Kate Middleton.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.