Instagram

Izgledajte KAO BOMBA: Našli smo identičnu haljinu kakvu ima Maja Šuput za svega 190 kuna!

Autor: Iva Hanzen

Maja Šuput je za potrebe snimanja druge epizode nove sezone Supertalenta obukla narančastu haljinu s resicama, kakvu smo na naše, a vjerujemo i vaše opće oduševljenje pronašli na sniženju u Zari. Trenutačno iznosi 199, 90 kn, a bila je 299, 90 kn. Kako će ovaj high street brend još snižavati svoju odjeću u preostalim krugovima sniženja, moguće je da će cijena ove haljine biti i manja, ako uopće ostane koji komad, pogotovo sada kada smo vam otkrili da i vi možete izgledati poput Maje Šuput. 

 

View this post on Instagram

 

Hmmmm, da ih pustim dalje ✅ ili ne ❌ ???

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Riječ je inače o haljini s američkim izrezom i apliciranim resama, a odličan je izbor za večernje izlaske, pogotovo u kombinaciji s jednostavnim elegantnim sandalama na petu, bile one u crnoj ili nekoj kričavoj boji, poput nebesko plave ili eklektične zelene.  Maja je ovu kreaciju nosila na crne cipele, no kažemo – jednako će dobre izgledati i one u boji.




Zara
Zara

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.