Instagram

Ista Kate Middleton: Atraktivna brineta plijenila poglede kombinacijom kakva se rijetko viđa na zagrebačkim ulicama

Autor: Iva Hanzen

Zagrebačke pa i općenito hrvatske ljepotice često se boje razmišljati izvan okvira kada govorimo o modi, a jednako tako često griješe kada se odluče na elegantnu kombinaciju jer kao da im je teško balansirati između glamuroznog looka i kiča. Kada usporedimo njihove streetstyle kombinacije i one stranih trendseterica, moramo priznati da prečesto posustaju, a strane ih ljepotice doslovno pregaze svojim inovativnim kombinacijama i ekstremnom dozom sofisticiranosti u svojim lookovima. Ipak, ova je zagrebačka brineta dokazala da itekako posjeduje onaj smisao za modu kakav karakterizira strankinje.

Fotograf Bojan Zibar je uočio brinetu koja je plijenila brojne poglede svojim lookom, a čija je kombinacija istodobno bila i sofisticirana i zavodljiva. Obukla je tek zeleni kaputić, vrat je ogrnula ružičastim šalom, a look je zaokružila retro čizmama i torbom s istim štihom. Točka na ‘i’ bile su popularne viseće naušnice koje su ovom outfitu dale dodatnu dozu elegancije. Tako jednostavna, a tako lijepa…zadivljeni smo, a i jako nas podsjeća na Kate Middleton. Voljeli bismo češće vidjeti ovako sofisticirane dame na ulicama hrvatskih gradova.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.