FOTO: Instagram

Isplivali tragični detalji života Kate Middleton! Zar će proći gore od princeze Diane!?

Autor: Iva Hanzen

Nakon što se Kate Middleton udala za princa Williama, opasno je počela gubiti na težini pa su tako mediji još 2011. zabrinuto pisali kako je vojvotkinja na rubu anoreksije. Gubitak težine tad se pripisivao uzbuđenju i pripremama za Katein veliki dan, no izgleda da se njezino stanje nije bitno popravilo svih ovih godina. U vrijeme kada se udavala, naporno je vježbala te je jela izrazito oskudno, što je tada potvrdio i izvor blizak britanskoj kraljevskoj obitelji. Opasna dijeta,koju je tada prakticirala, sastojala se od tvrdo kuhanih jaja za doručak, borovnica za ručak i juhe za večeru. Vježbala bi barem dva sata dnevno, a nekad i više, što je izazivalo brigu kraljevske obitelji, ali Kate nikoga nije htjela slušati.

Instagram

U međuvremenu je Kate rodila troje djece i to u šest godina, što inače ne bio takav problem da je vojvotkinja imala normalne trudnoće. Naime, sve njezine trudnoće bile su izrazito rizične, teške i komplicirane, a tijekom svih je patila od iscrpljujućih mučnina. Ovo je sigurno pridonijelo njezinom poremećaju u prehrani, a razlog za brigu su i nove fotografije vojvotkinje na kojima izgleda toliko mršavo da je to teško za gledati.

Primjerice, kada je na početku rujna princezu Charlotte i princa Georgea pratila do škole, s Williamom, kako bi obilježili početak nove školske godine, svima je bilo jasno da izgleda izrazito mršavo u crvenoj cvjetnoj haljini.

Instagram

Radi usporedbe, kada njezinu fotografiju stavimo pored fotografije komičarke Tine Fey, koja je normalne građe, itekako je jasno koliko je Kate zapravo mršava.

Instagram

Jednako mršavo izgledala je i na Wimbeldonu u zelenoj haljini, a ako nastavite pregledavati njezin Instagram profil, teško ćete naći fotografiju na kojoj ne izgleda iscrpljeno i mršavo.

Instagram

Ova je situacija tim gora jer je Williamova majka, princeza Diana također imala poremećaj u prehrani pa je i Williamu sigurno teško nositi se s ovim. Kako joj ne bi uzrokovao još veći stres, govoreći joj kako je premršava, William joj navodno govori da je prekrasna i da je ponosan na nju, no iz prve ruke zna da su poremećaji u prehrani sve samo ne prekrasni. Pitamo se kako će William pomoći svojoj supruzi, ako joj uopće pomaže, jer njegove navodne prevare sigurno nisu dobra osnova za pružanje potpore. Moguće je i to da Kate ne jede jer ju uništava život u britanskoj kraljevskoj obitelji, što se primjerice, dogodilo s Dianom koja je otvoreno priznala da je dobila bulimiju kad se udala za princa Charlesa.

Instagram

Stoga se brinemo kako će ova situcija završiti, a kako je krenula, mogla bi završiti gore nego u Dianom slučaju. Diana je barem imala razdoblja u kojima je znala doći sebi i jesti, dok Kate takva razdoblja kao da uopće i nema!? Zar će se dovesti do toga da joj organi počnu otkazivati jer već godinama ne jede gotovo ništa!?




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.