screenshot, yotuube

HRVATSKO JE NAJBOLJE I GOTOVO! Slavna pjevačica na dodjelu MTV-jevih nagrada stigla u kreaciji našeg dizajnera

Autor: Dnevno

Na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards jedna od trenutno najpoznatijih svjetskih reperica Nicki Minaj pojavila se u kreaciji hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana.

Nastupala je u zlatnom kostimu, reperica je tako bila u kombinaciji koja je više otkrivala nego skrivala, ali i ogrnuta ružičastim plaštem/haljinom.

@nickiminaj ??? #NickiMinaj x #Zigman #VMAs #custom #corset #Queen #BarbieDreams #BestHipHop #CustomMade

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

Te večeri njen outfit bio je jedan od najupečatljivijih pa su se i mnogobrojni svjetski mediji raspisali o kreaciji hrvatskog dizajnera. Naime, slavni E! ju je usporedio s barbikom, a kreaciju je Hollywood Reporter opisao kao miks egipatske i viktorijanske ere.

Njen suradnik Brett Alan Nelson za Report je rekao: “Htjeli smo da Nicki ima moment kraljice”. Osim toga Nelson tvrdi kako je Zigman imao samo 48 sati za kreaciju.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.