Instagram

Hana Hadžiavdagić je prva slavna ljepotica s Balkana koja je otvoreno progovorila o ovoj tabu temi!

Autor: Iva Hanzen

Niti jedna slavna ljepotica na prostoru Balkana nikad do sada nije priznala da se bori s dlačicama na licu. Iako otvoreno rado pričaju o uklanjanju dlačica na svim ostalim dijelovima tijela, slavne ljepotice obično izbjegavaju pitanje o tome kako se nose s dlačicama o kojima nitko ne želi govoriti. Hana Hadžiavdagić Tabaković je stoga prva slavna ljepotica s ovih prostora koji je otvoreno progovorila o ovoj tabu temi, što će svakako biti od velike pomoći ženama koje se bore s neželjenom dlakavošću lica, a neugodno im je pričati o tome, pogotovo kad se usporede sa slavnim ljepoticama, koje naizgled imaju savršen ten i lice bez ijedne dlačice.

 

View this post on Instagram

 

Što znači biti seksi? Samopuzdanje i prihvatanje drugih s različitim karakteristikama – to je ono što nas čini zaista zavodljivima. Niti lijepo lice, niti super izvajano tijelo nisu okidač…Muškarci su privučeni šarmom, inteligencijom i karizmom, ne idealnim izgledom. Unutarnja snaga, inteligencija i smisao za humor su osnova seksipila i ponekad nova kolekcija @timo_sistem_bih nakita daje nam ono #nešto…zato smo #OpetNajljepše ♥️ #interiordesign @casadaco ? #makeup @_makeup_katarina ? #hair @jelena_eva_cvita ??‍♀️ #photography @bozidar.banov ? #Biograd #croatia #summerincroatia #summer #summer2019 #DušmaniŠicŠic #ad

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on

Hana je na Instagramu otvoreno objasnila da se bori s dlačicama po cijelom tijelu pa i s onima na licu. Godinama je bila u dilemi hoće li otići na trajnu depilaciju ili ne,  no na kraju je pristala na tretmane te kako kaže nije se pokajala, dapače, to joj je bila jedna od najboljih odluka kada je u pitanju njega tijela.




‘Prije nekoliko tjedana odradila sam noge i odmah su se dali primjetiti prvi rezultati, danas sam ih ponovila. Bikini zonu i ruke radila sam u Sarajevu novom metodom – laserom, ali ni tu nisam redovna. Ne stignem od posla! Sorry ekipa! Moram priznati da laser manje boli i da tretman bikini zone bukvalno traje 15 min. Noge ću za 6 tjedana ponoviti u Zagrebu, a bikini zonu ponavljam prvom prilikom kada opet posjetim Sarajevo. U skorije vrijeme (na jesen) definitivno skidam dlačice s lica (dosadne nausnice) i onda kao puž golač ponosno ću baciti sve britvice iz kupaone?’, objasnila je Hana u statusu.

 

View this post on Instagram

 




#OpetNajljepša je njegovana koža ali još ljepša je ona bez dlačica – ZAUVIJEK?? Godinama sam bila u dilemi dal’ da odem na trajnu depilaciju/fotoepilaciju, a preporuke sa svih strana vodile su na samo jedno mjesto @novello_estetski_centar_zagreb ili @nomasvello_fotoepilacija_bih . Na kraju sam pristala na tretmane, nisam se pokajala, dapače, to je jedna od najboljih odluka kada je u pitanju njega tijela. Prije nekoliko tjedana odradila sam noge i odmah su se dali primjetiti prvi rezultati, danas sam ih ponovila. Bikini zonu i ruke radila sam u Sarajevu novom metodom – laserom ali ni tu nisam redovna. Ne stignem od posla! Sorry ekipa! Moram priznati da laser manje boli i da tretman bikini zone bukvalno traje 15min. Noge ću za 6 tjedana ponoviti u Zagrebu, a bikini zonu ponavljam prvom prilikom kada opet posjetim Sarajevo. U skorije vrijeme (na jesen) definitivno skidam dlačice s lica (dosadne nausnice) i onda kao puž golač ponosno ću baciti sve britvice iz kupaone? Kakva su vaša iskustva s fotoepilacijom? Vjerujem da ima i muškaraca koji su zadovoljni tretmanima, nismo u ovoj priči same mi žene??? #style @laletocollection ? #Zagreb #Split #Rijeka #Pula #VelikaGorica #Sarajevo #Ljubljana #Belgrade #Skopje #Podgorica #nomasvello #novello #fotoepilacija @instascenex #DušmaniŠicŠic #ad

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.