FOTO/VIDEO: Predivna Amber Heard otkrila je svoju tajnu

Autor: dnevno.hr

Amber je publici postala poznata kada je u filmu 'Doušnici', u kojem je glumila s Billy Bob Thorntonom, Mickeyjom Rourkom, Kim Basinger, Winonom Ryder i Rhys Ifansom, odigrala scenu divljeg seksa za vrijeme kojeg puši hašiš na nargilu.

Amber Heard je glumica. Mlada i prekasna. I vjerojatno ne bismo pisali o njoj da nije nedavno odlučila sa svijetom podijeliti podatak o svojoj seksualnoj orijentaciji i afinitetima. Na iznenađenje nekih, a razočaranje vjerojatno brojnih muških obožavatelja, Amber je objavila kako je lezbijka.

Kazala je kako je ponosna što je svijetu otkrila istinu. Također, otkrila je i kako se nije osjećala dobro dok se skrivala jer je mislila da tako ne samo da ne pomaže već i odmaže milijunima Amerikanaca koji misle da nije pametno otkrivati da su homoseksualci.

Sebe je otkrila na tulumu na kojem je obilježena 25. godišnjica organizacije The Gay and Lesbian Alliance Against Defamation u Hollywoodu, a crvenim tepihom prošetala je u društvu svoje cure Tasye van Ree, s kojom je u vezi već dvije godine.

– Prekrasna je, bili biste ludi da ne želite izaći s njom – rekla je Amber o svojoj curu.

Amber je publici postala poznata kada je u filmu ‘Doušnici’, u kojem je glumila s Billy Bob Thorntonom, Mickeyjom Rourkom, Kim Basinger, Winonom Ryder i Rhys Ifansom, odigrala scenu divljeg seksa za vrijeme kojeg puši hašiš na nargilu.







Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.