FOTO: U samom srcu Zagreba otvorena najveća optika u gradu

Autor: Dinko Hodžić

Kao što smo prošli tjedan najavili, Optika Stepinac koja je na glasu jedne od najboljih optika u gradu te kao jedna od najkvalitetnijh i najboljih lokacija kad se radi o vašim očima proširila je svoju dobro poznatu lokaciju na uglu Bakaćeve i ulice Pod zidom, te tako postala najveća optika u gradu te ali i šire.

U subotu u 11h ujutro, u Bakačevoj 5 u Zagrebu, otvorila se nova poslovnica Optike Stepinac. Ulogu domaćina, doktora specijalista oftamologa, odigrao je Mario Petreković, koji je bio zadužen za pregledavanje vida brojnim potencijalnim korisnicima. Među njima su se našla i mnoga poznata lica, kao što su manekenka Iva Jerković, TV voditeljica Antonija Mandić, novinarka i manekenka Fani Stipković, glumica i voditeljica Iva Šulentić, manekenka Korana Gvozdić, TV urednik Daniel Delale i mnogi drugi. Ispred ulaza bio je parkiran Lamborghini Murcielago u obilježjima Optike Stepinac koji je privlačio poglede čitave zagrebačke špice.

Vrhunska ponuda, usluga i poslovanje Optike Stepinac prisutno je već skoro 20 godina na našem tržištu. Najatraktivniji brandovi dioptrijskih i sunčanih naočala, kontaktnih leća i ostalog pribora, te vrhunska kvaliteta, opravdavaju uspjeh i uvijek zadovoljne klijente. Svi proizvodi izrađuju se i naručuju prema svakom klijentu individualno, a educirano i ljubazno osoblje na raspolaganju je svakome kako bi se pronašlo najbolje riješenje za svačije oči, a pritom zadovoljila funkcionalnost i estetika. Optika Stepinac omiljena je destinacija i onih koji žele nositi isključivo ekskluzivu i biti jedini u gradu vlasnici svog unikatnih modela naočala.

Na svečanom otvorenju nove poslovnice Optike Stepinac nije nedostajalo ni šampanjca, ni kolača, a svaki kupac je mogao ostvariti prigodan popust na bilo koji artikl.

Autor:Dinko Hodžić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.