FOTO: Probudite kreativnost u kosi

Autor: dnevno.hr

Saša Pušenjak, Iva Gaurina i Zdravko Soleski iz studija Sasha, ambasadori Label.m-a, odabrali su tri modela - tri stila frizura: kratku, poludugu (bob) i dugu kosu koja je šišana stepenasto.

Samo tjedan dana nakon što je prestižna londonska akademija Toni&Guy uz pomoć svog brenda za njegu kose Label.m predstavila novu kolekciju frizura, ambasadori spomenutog brenda iskoristili su modnu pistu Portanova Fashion Incubatora kako bi domaćoj publici približili novi trend u kosi.

Saša Pušenjak, Iva Gaurina i Zdravko Soleski iz studija Sasha, ambasadori Label.m-a, odabrali su tri modela – tri stila frizura: kratku, poludugu (bob) i dugu kosu koja je šišana stepenasto. Modeli su nosili haljine Ivana Alduka iz aktualne kolekcije jesen/zima 2011/12. Nakon prezentacije kreativnog stiliziranja kose Label.m se uputio u backstage Fashion Incubatora kako bi stvarao frizure na modelima mladih dizajnerskih nada.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.