FOTO: Pogledajte kako je Severina bila darežljiva prema svojim Facebook fanovima

Autor: P.R.

Umjesto odabranih poslovnih partnera i suradnika Petrola koji su trebali uživati u fotkama obnažene Severine na kalendaru, u njima će uživati svih 150.000 fanova, ali i čitatelji brojnih portala.

I nije bilo tako davno (točnije krajem studenog prošle godine) kada je Severina oduševljeno pozdravila svojih 120.000 vjernih fanova na Facebooku.

– Množite se iz minute u minutu i nitko vam ništa ne može! – poručila im je Severina.

Njeni fanovi su zaista i namnožili, a za jubilarnu brojku od 150.000 vjernih štovatelja Severina je pripremila uistinu poseban i golišav poklon. Umjesto odabranih poslovnih partnera i suradnika Petrola koji su trebali uživati u fotkama obnažene Severine u sklopu kalendara, u njima će uživati svih 150.000 fanova ali i čitatelji brojnih portala koji objavljuju ove fotografije.

Slodno se raskomotite dok promatrate fotografije nastale u suradnji fotografa Marka Grubušića, stilista i kreativnog direktora Viktora Drage, frizera Mije Majhena i šminkera Saše Jokovića.




Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.