Screenshot Instagram

(FOTO) KAKVA ELEGANCIJA! Predsjednica zablistala i pokazala najuži strukić ikad!

Autor: Dnevno

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ne prestaje oduševljavati svojim modnim odabirima koji savršeno naglašavaju njezinu vitku figuru.

Na svečanoj večeri u pariškom muzeju Musée d’Orsay, predsjednica je odjenula tamnoplavu strukiranu haljinu koja djeluje jako decentno, a opet iznimno profinjeno. Baš kao što priliči šefici jedne države.

 

View this post on Instagram

 

Svečana večera u pariškom muzeju Musée d’Orsay, u organizaciji francuskog predsjednika Macrona.

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) on




Večeru je organizirao francuski predsjednik Emmanuel Macron u povodu obilježavanja 100. godišnjice Prvog svjetskog rata, a Grabar-Kitarović prisustvovat će i svečanosti koja će se održati kraj Slavoluka pobjede u Parizu.

Fanovi su predsjednicu obasipali brojnim pozitivnim komentarima. “Predsjednica je zbilja opet zablistala”, “Opa, koji struk”, “Nema ljepše”, “Predivna žena”, samo su neki od komentara.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.