FOTO: Egzotični uzorci, koža i nota romantike u novoj kolekciji M&S-a

Autor: P.R.

Novom kolekcijom koja je prvenstveno spoj noviteta s modnih pista te kože i egzotičnih uzoraka, modna kuća Marks & Spencer želi učvrstiti svoju dominantnu poziciju među ljubiteljima istančanog modnog ukusa.

Kada se radi o modno priznatom svjetskom brendu sa sjedištem u Londonu, Marks & Spenceru, složit će svi modno osviješteni, svaka vijest dobiva i više nego dovoljno pozornosti. Ovoga puta, informacija koja dolazi od izvršnog predsjednika te modne kuće Marca Bollanda otkriva da je predstavljana najnovija proljeće/ljeto kolekcija za 2011. godinu ali i da je modna kuća u prošlog godini postigla impozantan, gotovo dvanaesterostruki rast profita.

Stoga ni ne čudi količina truda unesena u pojedine odjevne ‘krpice’ linije za koju iz uprave smatraju da će učvrstiti moć i snagu brenda i biti jednako, ako i ne više, uspješna od prethodnih kolekcija Limited, Autograph i Per Una.

Nova kolekcija spoj je trendovskih poslastica koje su mogle biti viđene na modnim pistama te kože i egzotičnih uzoraka koje je osmislio vrhunski tim M&S-a.

Ako nemate vremena ili sredstava pohitati do najbliže trgovine, nudimo vam sasvim dostojnu zamjenu, opsežan pregled nove kolekcije.

VIDEO: Rasplesane dive u Božićnoj kamapanji za M&S




Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.