FOTO: Album ljepotica koje su krasile naslovnice magazina FHM

Autor: P.R.

Rachel Stevens, Olivie Munn, Kelly Brook, Audrine Patridge, Diore Baird, Frankie Sandford, Marise Miller i Michelle Keegan samo su neke od ljepotica koje su se našle na naslovnicama FHM magazina ove godine. Pogledajte fotke, riječi su suvišne.

Prognostičari kažu da je ova godina bila jedna od najtoplijih u nekoliko posljednjih desetljeća. Sasvim sigurno će se složiti i čitatelji FHM magazina koji su se iz mjeseca u mjesec preznojavali od silne vrućine koju su s naslovnica emitirale ljepotice poput Rachel Stevens, Olivie Munn, Kelly Brook, Audrine Patridge, Diore Baird, Frankie Sandford, Marise Miller i Michelle Keegan.

Moglo bi se zaključiti da je za taj britanski magazin bila iznimno uspješna godina, jednako kao i za njihove čitatelje. Bila bi prava šteta da vam uslijed niskih temperatura ne donesemo godišnji pregled božica ljepote koje su svoje mjesto zaslužile na naslovnici prestižnog časopisa i time za predstojeće blagdane poklonimo kalendar FHM-a 2011., trajni podsjetnik koji će podizati vašu tjelesnu temperaturu. Znojite se i uživajte!

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.