Doživite laganu i lepršavu kosu uz novu Pantene Aqua Light kolekciju

Autor: dnevno.hr

Lagana i lepršava ili jaka i temeljito njegovana frizura? Zahvaljujući naprednim Pantene tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi. Prva tva Facebook fana portala Dnevno koji odgovore na pitanje: Kako se zove njegujući sprej iz Agua Light kolekcije? - osvojit će Pantene nagradni paket. Odgovore šaljite na [email protected] sa subjectom 'Nagradni natječaj Pantene Aqua light'.

Suvremene žene cijene jednostavna i jasna rješenja koja su u isto vrijeme učinkovita i dugotrajna. Previše su zaposlene i traže proizvode koji će im osigurati trajne rezultate bez suvišnih napora. Kroz učinak proizvoda žele postići što je više moguće. Zbog takvih su razloga sokovi postali dio svakodnevne dijetalne prehrane jer nadomješćuju cijele obroke, dok je antigravitacijska joga postala toliko popularna jer osim što tonira tijelo, osjećat ćete se lagano i opušteno. Žene također očekuju da tehnologija bude učinkovita, pa koriste tanke tablete ili pametne mobitele, koji im omogućavaju poslovne pozive, snimanje video snimaka na rođendanu najboljeg prijatelja ili slušanje opuštajuće glazbe tijekom šetnje u parku. A što današnje žene očekuju od proizvoda za njegu kose?

Veliki izazov za osjetljivu kosu

Istraživanje Pantenovih stručnjaka pokazuje da se čak 75% žena žali da njihova frizura tijekom dana izgubi lakoću i lepršavost, koji su uz sjaj i glatkoću – znakovi zdrave kose. To je posebno važno za žene koje svoju kosu opisuju kao tanku i osjetljivu. Unatoč činjenici da se 68% žena žali na stanje svoje kose, 88% žena s tankom ili izrazito rijetkom kosom, koristi intezivni balzam ili balzam koji se ispire, brinući se pri tome da će opteretiti tanku kosu. Samo 60% žena redovito koristi balzam za svakodnevnu njegu kose zbog straha od otežavanja vlasi. Poznata je činjenica da tajna lijepe i zdrave kose leži u pravilnoj njezi.

Svaki tip kose zahtjeva duboku i redovitu njegu, kako bi kosa izgledala zdravo a frizura zadržala svoju lakoću, svježinu i dugotrajan sjaj. Međutim, to predstavlja pravi izazov za kosu većine žena, koja je – tanka i osjetljiva – te zbog svoje strukture podložna otežavanju. Razlog tomu je što sadrži do 50% manje proteina u odnosu na normalnu kosu, što znači da nije u mogućnosti podržati sve zaštitne sastojke koji održavaju vlasi kose. To je razlog zašto su neki proizvodi jednostavno preteški i ne dopuštaju kosi dovoljno poletnosti. S ovim problemom su se susrele i žene čija kosa ima sklonost mašćenju. Takva kosa je pokrivena povećanim količinama izlučene masti, a opterećuju je i dodatni hranjivi sastojci koji su krivo primjenjeni.

Pantene Aqua Light – snaga u lakoći

Zbog otkrića Pantenovih znanstvenika, žene više ne moraju birati između lagane, lepršave i temeljito njegovane kose. Znajući da je tanka i osjetljiva kosa, kao i kosa sa sklonošću mašćenja osobito sklona postati teška, Pantene je u suradnji sa vrhunskim nezavisnim stručnjacima diljem svijeta, razvio učinkovito i dugotrajno rješenje. Željeli smo razviti liniju proizvoda koja će smanjiti opterećenje kose, učiniti ju pravilno njegovanom, jakom i u isto vrijeme svježom i laganom tijekom cijelog dana. – izjavila je Dr. Frauke Neuser, glavna Pantenova znanstvenica.

Učinak ovog istraživanja je stvaranje jedinstvene Pantene Aqua Light kolekcije, sa formulom koja je lagana i istovremeno bogata hranjivim sastojcima koji jačaju kosu bez opterećenja, a rezultat je lagana i lepršava kosa tijekom cijelog dana. Tajna novih Pantene proizvoda leži u revolucionarnom tehnološkom rješenju kombiniranim za stvaranje nevjerojatno lagane formule:




Linija koristi Clean-Rinse tehnologiju, zahvaljujući kojoj se ovi proizvodi ispiru puno brže od standardne linije proizvoda. Ova tehnologija smanjuje količinu ostataka proizvoda na kosi, zbog čega je dlaka svježa, lagana i ojačana tijekom cijelog dana.

Silikon je eliminiran iz Aqua Light šampona, dok balzam sadrži pola količine naspram ostalih Pantene balzama. Dr. Frauke Neuser objašnjava: Silikoni imaju odlična hranjiva svojstva, ali u prekomjernim količinama mogu otežavati tanku kosu. Zato smo ih u šamponima i balzamima zamijenili sa novim hranjivim sastojcima koji pomažu ojačati kosu bez da ju opterećuju.

Kako bi formula bila lagana i nježna, Pantenovi su stručnjaci razvili jedinstvenu formulu sa asimetričnom strukturom, što uzrokuje da tekućina zadrži svojstva na sobnoj temperaturi, te je ispiranje novog proizvoda mnogo lakše. Zbog toga, kosa zadržava lakoću i nevjerojatnu lepršavost.




Kod Aqua Light balzama je korištena tehnološki napredna tehnika, koja za razliku od uobičajenih kremastih balzama, ne opterećuje kosu. Gel struktura potiče hranjive sastojke koji se apsorbiraju u kosu, a tijekom ispiranja lako se uklanjaju s obzirom na činjenicu da se hranjive molekule razgrađuju na manje dijelove, te se lakše ispiru. – objašnjava Dr. Kenij Aramaki, sa Yokohama nacionalnog sveučilišta.

Aqua Light linija prošla je brojne testove. Konkretno, oni koje je provela organizacijaTRI Princeton, pokazali su da proizvodi iz ove kolekcije njeguju kosu u jednakoj mjeri kao i luksuzni proizvodi koji su znatno skuplji (u odnosu prema skupini proizvoda sličnih svojstava, vrijednih najmanje 560kn.) Marta Żmuda Trzebiatowska, Panteneova ambasadorica, govori o učinkovitosti Pantene Aqua Light linije: Presretna sam sa cijelom Pantene Aqua Light linijom. U poslu kojim se bavim, lagana i lepršava kosa je prava prednost. U isto vrijeme, moja je kosa često tretirana sredstvima za oblikovanje koji su ju učinili skloniju oštećenjima, a da ne spominjem i opterećenju. Bila sam u potrazi za proizvodima koji bi mi ponudili rješenje za oba problema u isto vrijeme. Sada, ne samo da mi je kosa lagana i puna života tijekom napornog radnog dana, već i lakša za oblikovanje. Obožavam ovu liniju proizvoda.

4 koraka za laganu kosu

Kako bi omogućili najbolje rješenje za suvremene žene koje žele da njihova kosa bude lepršava tijekom cijelog dana, Pantene stručnjaci razvili su sveobuhvatni program njege koristeći Aqua light liniju. Temelji se na 4 koraka – redovitom pranju, njezi, jačanju i zaštiti, koja će vašu kosu učiniti vidno zdravijom, lakšom i snažnijom tijekom cijelog dana:

Korak 1: pranje

Pantene Pro – V Aqua Light šampon

Lagana formula šampona, bez silikona sa Clean-Rinse tehnologijom uklanja neželjenje ostatke proizvoda iz kose, ostavljajući ju laganom i čistom, spremnom za hranjive sastojke iz balzama.

Korak 2: njega

Pantene Pro – V Aqua Light balzam

Zahvaljujući laganoj formuli, balzam se ispire dva puta brže od uobičajenih Pantene balzama. Balzam pruža vašoj kosi duboku njegu i zahvaljujući laganom ispiranju, ne ostavlja neželjene ostatke. Rezultat je lagana, lepršava kosa tijekom cijelog dana!

Korak 3: jačanje

Pantene Aqua Light dvominutni njegujući tretman

Aqua Light tretmane zavoljet će osjetljiva kosa kao i ona sklona opterećenju. Unatoč prisutnosti intezivnih hranjivih sastojaka, ovaj proizvod ne opterećuje kosu. A rezultat je lagana i u isto vrijeme pojačana kosa tijekom cijeloga dana. Tretman je pri jednoj primjeni na snazi već nakon dvije minute.

Korak 4: zaštita

Pantene Aqua Light Lightweight Nourishing Mist

Ugodan, njegujući sprej sa dvije faze – za stiliziranje i osvježavanje kose između pranja. Prva (gornja) faza ovog proizvoda sadrži pojačane sastojke koji pomažu njezi kose , a druga (niža) koncentrirana faza osigurava trenutno zaglađivanje frizure. Sprej se može svakodnevno upotrijebiti na mokru ili suhu kosu.

Pantene možete pratiti i putem Facebooka i Twittera!

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.