Foto: Instagram

Doris Pinčić Rogoznica pokazala zavidnu figuru: Možete li vjerovati da je rodila već dva puta?

Autor: Iva Hanzen

S obzirom na rane jutarnje smjene na Narodnom radiju i brojne ostale poslovne obaveze na televiziji i raznim eventima, ali i na one obiteljske, Doris Pinčić Rogoznica najčešće bira ugodne jednostavne tunike i tajice ili klasičnu kombinaciju traperica i majice. Brojne obaveze i dinamičan ritam jednostavno je tjeraju da svakodnevno uskoči u nešto što će joj biti praktično i ugodno. No, kada se odjene za neku večernju prigodu ili event, poput onog koji je nedavno vodila u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, zaista oduševi ljepotom i elegancijom. Na tom događanju u Lisinskokm zadivila nas je haljinom boje lavande u pastelnom tonu, koja je odlično istaknula njezin tanašni struk.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Opet sam bila na pozornici u Lisinskom i opet nisam pjevala ?? @dora_srdar kad ce taj nas koncert? ? #host #lisinski #najboljadomaćaglazba

Objavu dijeli Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)

Razdragani fanovi obasuli su vitku voditeljicu i glumicu brojnim pozitivnim komentarima na Instagramu, oduševljeni haljinom i Dorisinom ljepotom. Pisali su joj: “Divna si ❤️’, ‘Opaa.. nisam vas prepoznao mlada damo’, ‘Divna’, ‘Predivna’, ‘Predivna mlada dama❤’, Prelijepa’, ‘Preposebna?’, ‘Najljepša na cijelo svijetuuu ❤️???’, ‘Haljina je wow ?’, ‘Tako si predivna ??’, Haljina je top’, ‘Mršavica?’, Prava ljepotica!!!, ‘Najljepša i najbolja ??❤☺’ i slično.




 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.