Instagram

Biste li ju prepoznali? Jennifer Lopez otkrila kako je izgledala kao djevojčica u društvu svojih prelijepih sestara!

Autor: Iva Hanzen

Jennifer Lopez je u obliku Instagram Storyja objavila dvije fotografije iz djetinjstva, jednu na kojoj pozira sa svojim sestrama i jednu na kojoj uz sestre pozira s roditeljima. Na prvoj ju uopće nismo prepoznali, a na drugoj se jasno vidi da se Jen nalazi u sredini u bijeloj haljinici.

Instagram Story
Instagram Story

 

U svakom slučaju, dobri geni očito kolaju u obitelji  Lopez jer su i njezine dvije sestre danas prave ljepotice. Naravno, nisu baš takve ljepotice kao Jennifer, ali svejedno su strašno atraktivne. Zovu se Lynda i Leslie Lopez i Jenniferine su mlađe sestre, premda i one hrabro koračaju prema 50-oj godini života. Iako su kao i Jen blizu ove brojke izgledaju mlado pa slobodno možemo reći da su u obitelji Lopez pronašli lijek protiv starenja. Što se tiče njihovih profesija i one su javne ličnosti, samo nisu toliko popularne kao njihova starija sestra. Naime, i Lynda i Leslie su poznate novinarke, a kao i Jen, daleko su napredovale od onih siromašnih djevojčica rođenih u ozloglašenom kvartu Bronxu u New Yorku.

Evo kako Lynda izgleda danas na ovim fotografijama s Jennifer i njihovom majkom.

 

View this post on Instagram

 

Lopez girls wishing you a Happy New Year!! ????? #2020 #letsgetit




A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08) on

A evo i kako Leslie izgleda danas.

 

View this post on Instagram

 

Nice dinner with friends and in bed before midnight!! I love this!! Happy New Year everyone and goodnight! See you in 2020… ? ?

A post shared by Leslie Lopez (@abc7leslielopez) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.