Instagram

Auti, privatni bazeni i kade usred spavaće sobe! Evo kako ljetuje kći Mile Kitića!

Autor: Iva Hanzen

Kći turbo folk pjevača Mile Kitića i pjevačice Marte Savić, Elena Kitić upravo se nalazi na odmoru u Egiptu i to u iznimno luksuznom hotelu, a kako zvijezde u zadnje vrijeme obožavaju snimati svoje ekstravagantne smještaje putem Instagram Storyja, provela nas je kroz isti. Elena, inače i sama pjevačica, baš kao i njezini roditelji, obožava Egipat. Iako je prije toga bila u Španjolskoj, Egipat je morala posjetiti jer joj se očito jako svidio prije tri godine kada je ondje bila s tadašnjim dečkom Adnanom. 

U ovom nas je smještaju oduševila činjenicom da njezin božanstveni bijeli apartman s kraljevskim krevetom u sredini, ima privatan bazen koji je osvijetljen noću, dok u blizini kreveta ima i jacuzzi. Naravno, uz to posjeduje moderan tuš te općenito krasnu kupaonu.

Instagram Screenshot
Instagram Screenshot
Instagram Screenshot
Instagram Screenshot
Instagram Screenshot
Instagram Screenshot

Ne čudi nas da je Elena odabrala ovako skup smještaj jer inače voli skupe stvari, pogotovo automobile koji često igraju glavnu ulogu kako u njezinim spotovima, tako i na fotografijama koje nastaju za potrebe Instagrama.

 

View this post on Instagram

 

my car so cute

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic) on




Skupi interijeri, kao što smo naveli, također uvijek prolaze.

 




View this post on Instagram

 

suit&braids

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.