Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Antonija Stupar Jurkin ovim modnim izborom potvrdila da je najbolje odjevena Hrvatica

Autor: Iva Hanzen

U muzeju Mimara otvorena je izložba Muzej prijateljstva miss7 koju su pohodile brojne slavne dame. Među njima se opet svojom pojavom istaknula Antonija Stupar Jurkin koja svaki put iznova dokaže da je najbolje odjevena Hrvatica. Iako je ovaj put odabrala ‘all black’ kombinaciju, nemojte slučajno pomisliti kako si nije dala truda. Ovaj je outfit pomno složen i sastoji se isključivo od trendy komada.

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Također treba istaknuti da crna možda jest jednostavna boja za kombiniranje, no ako nemate osjećaja za stil izgledat ćete kao na pogrebu, umjesto da izgledate kao vamp diva. Zato ne treba podcjenjivati crnu! Od svih komada posebno su nas oduševile čarape – čizme koje su se divno stopile sa skinny trapericama i elegantnim sakoom. Kad smo kod trendy komada, osim čarapa – čizama, istaknula se i crna svilena bluza s tankim naramenicama, naglašena čipkom, kakva je sada pravi hit na Instagramu. Zavodnički efekt bio je zagarantiran crvenim ružem i kosom zalizanom unatrag. Doduše, većina nas bi sa zalizanom kosom izgledala kao pokisli miš, ali Antoniju krase uistinu prekrasne crte lica tako da si ona može sve dopustiti.

 

View this post on Instagram

 

Bella Cami Top ? Shop now @hautboho Available at www.lifeandstyle.store Free Worldwide Shipping

A post shared by Best__outfits (@best__outfits__) on




 

View this post on Instagram

 

Metallic Muse✖️




A post shared by Dillard’s (@dillards) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.