Foto: Duje Klarić/CROPIX

MOĆNA MOLITVA ZA THOMPSONOVOG SINA: Diljem Hrvatske moli se za mladog Antu Mihaela i sve u sličnoj situaciji

Autor: Tea Šojat

U teškim trenucima, kada i doktorima ponestaje načina kako pomoći čovjeku, vjernici se okreću molitvi. Katoličkim vjernicima posebno je poznata snažna molitva ozdravljenja. Mnogi će vjernici danas posvjedočiti kako su već doživjeli i svjedočili kako bi se čovjekovo zdravlje naglo poboljšalo nakon iste.

Sin našeg pjevača Marka Perkovića Thompsona, mladi 17-godišnji Antun Mihael, trenutno proživljava teške trenutke, zbog čega su vjernici pozvani moliti za njegovo ozdravljenje, ali i ozdravljenje svih onih koji su se našli u sličnoj situaciji i koji da u ovim trenucima bore za vlastiti život.

Poziv na molitvu koju je za Antuna Mihaela Perkovića pripremio pater Mijo Nikić prenosimo sa službene Facebook stranice pjevača M.P. Thompsona:

“Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang.

„Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!” (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj. Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život.

„Mnogo može žarka molitva pravednikova” (Jak S,16),uči nas sv.Jakov apostol.

Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog!




Molitva za ozdravljenje

Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja,Tješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela. Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas! Neka to sve bude Tebi na slavu,a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen.

(Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu,tko može).
(p. Mijo Nikić)




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.