Foto: RTL

Mladić fulao na pitanju koje mnogi Hrvati znaju: Zbunile ga četiri domaće dame

Autor: I.D.

Mladi natjecatelj Jan Tomich s Malog Lošinja logičkim zaključivanjem dolazio je do točnih odgovora i tijekom cijelog kviza štedljivo koristio jokere, pa je osvojio značajan iznos. Znanje i sreća bili su mu naklonjeni na većem broju pitanja, ali među njima nije bilo i posljednje, 12. pitanje, na kojem je odustao, te stoga pao na ljestvici s 15.000 na 5000 eura.

”Ne bih se kockao i odustat ću“, rekao je nakon što je shvatio da bi previše riskirao odgovarajući na pitanje: “Što je u 19. stoljeću stvorio Charles Frederick Worth?” A) modnu reviju, B) Društvo anonimnih alkoholičara, C) utopijsku zajednicu ili D) radiodramu? Da je odgovarao, Jan bi odabrao odgovor B, a točan je bio A.

Netočno je odgovorio samo na dva pitanja. Jedno je bilo o natjecanju ljepote koje se održalo još prije njegova rođenja: “Tko je 1992. godine izabran za prvu Miss Hrvatske?” A) Vanja Rupena, B) Anica Martinović, C) Fani Čapalija ili D) Elena Šuran?

Hana Huljić pričala o djetetu i Petru Graši, iskreno priznala: ‘To mi je uvijek teška tema’

Miss 1992. godine bila je…

Odlučio se za odgovor C, a točan je D. Odlično je znanje pokazao o glazbenoj sceni prošlog stoljeća: “Koja je pjevačica prvi hit u karijeri imala s pjesmom Borderline 1983. godine?” A) Mariah Carey, B) Chaka Khan, C) Madonna ili D) Samantha Fox? Točan odgovor, za koji se odlučio, bio je C.

Jan se jako dobro snalazio sa svim pitanjima, pa se pokazalo i da je donio dobru odluku kada je riječ o posljednjem pitanju, zbog koje je ipak kući uspio ponijeti značajan iznos od 5000 eura.
Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.