Foto: Facebook

MLADA VODITELJICA NAPUŠTA DRŽAVNU TELEVIZIJU: ‘Jedan od najboljih poklona koje pamtim!’

Autor: Š. P.

HRT-ova novinarka i voditeljica Jelena Bokun odlučila je nakon dvije godine rada na državnoj televiziji prihvatiti ponudu TV postaje N1, na kojoj će početi raditi 6. prosinca.

“Baš na svetog Nikolu, što mi se čini simbolično: novi posao u čizmici, jedan od najboljih poklona koje pamtim. I nadam se da će me odmah baciti u vatru, na teren. Dotad ću i odmoriti tako da sam spremna za sve što me čeka”, ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

“Prilikom potpisivanja ugovora, direktor Tihomir Ladišić me proveo redakcijom i već sam se osjetila dobrodošlom. Mislim da su dobar kolektiv”, dodala je.

Na HRT-u je najviše izvještavala o izrazito teškim temama – pandemiji, potresima i uhićenjima. “Kad god čujem da je USKOK u akciji, u roku od minute očekujem poziv s televizije u kojem mi govore da idem na teren. Često moji kolege ne razumiju što mi je tu zanimljivo jer se sve svodi većinom na sate i sate čekanja. Bilo ljeto ili zima”, rekla je.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.