Photo Senja Wild

Mlada hrvatska poduzetnica oduzima dah u H&M-ovoj kampanji za donje rublje

Autor: Iva Hanzen

H&M je pokrenuo svoju prvu suradnju s robnom markom donjeg rublja – Love Stories iz Amsterdama, a s obzirom na to da je ovaj brend poznat po eklektičnim printevima i udobnom dizajnu, sigurni smo da će biti hit čim se pojavi u dućanima diljem svijeta.

Photo Senja Wild

 

Uspjeh na hrvatskim policama je zagarantiran i činjenicom da se u kampanji za potrebe našeg tržišta nalazi Rita Rumora, mlada poduzetnica koja se u ranim 20-ima odlučila upustiti u pokretanje lifestyle portala MagMe.hr. Rita je ujedno i  jedna od najbolje obučenih Zagrepčanki čiji stil inspirira i ostale Hrvatice, a ne samo one iz metropole.

Photo Senja Wild

 

Photo Senja Wild

 

Komade iz H&M x Love Stories kolekcija ćete osim u dućanima moći kupiti on-line i to od 9. kolovoza, a sigurno smo da ćete to i poželjeti jer izgledaju tako dobro na Riti. Uostalom, tko bi odolio leopard uzorku, romantičnim cvjetnim motivima i volanima,  čipki i kombinaciji ružičaste, crne i maslinaste zelene boje? Ni muškarci, ni žene…

Photo Senja Wild

 




.

 




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.