Foto: Instagram

‘MISLI DA SVE MOŽE JER JE MIŠINA’ Ivana Kovač progovorila o odrastanju uz slavnog oca: ‘Počelo mi je na psihu djelovati’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Ovih dana na Instagramu je osvanula snimka u kojoj Ivana Kovač, poznata pjevačica i kći legendarnog Mate Miše Kovača, govori o tome kako je bilo odrastati upravo u toj ulozi – kao kći slavne osobe.

“Ja sam Mišina kći pa moram biti tiha, moram biti ponizna. Ja ne smijem vikati, ne smijem reći što mislim jer će oni to doživjeti kao: ‘A vidi male što je bahata, misli da sve može jer je Mišina”, prisjetila se jedne teže faze odrastanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Happy FM (@happy__fm)

“Imala sam taj period. Počelo mi je na psihu djelovati”, priznala je Ivana te dodala kako je na koncu ipak prelomila: “Pa što da sam Mišina, ja sam ja. Onda sam napokon bila ja. Rekla sam: ‘Gle, Mišo je Mišo, ja sam ja!”




Iako kći jednog od najpoznatijih Dalmatinaca, ona je, kako kaže, sve samo ne tipična dalmatinska domaćica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Happy FM (@happy__fm)

Podsjetimo, nedavno je prilikom jednog intervjua pred kamerama otkrila kako ima poseban nadimak za svog oca. “Ja njega zovem Tozo! To je bila jedna njegova priča iz Rusije o jednom liku, jednom Rusu, koju je on pričao kad sam ja bila mala. I meni je to ostalo. Odonda ga zovem Tozo.”

Ivana je majka petogodišnje Elene, živahne i otvorene djevojčice, koja je, kako je i sama Ivana priznala, njezina potpuna suprotnost. ‘”Bila sam sramežljiva i kad sam počela pjevati, a onda mi je Huljić rekao: ‘Oš pivat‘, mala, ili nećeš pivat‘?’ Kad sam kretala u ovo sve potpisala sam ugovor, ali je moj uvjet bio da uopće ne nastupam javno”, kazala je Ivana.

 

 

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.