Goran Mehkek / CROPIX

Hrgi prekipjelo, ne može šutjeti o onome što se događa u Zagrebu i Dinamu: ‘Evo i lagani podsjetnik’

Autor: Z.S.

Poznata hrvatska novinarka, voditeljica, a danas ugostiteljica, Mirjana Hrga, svako malo na društvenim mrežama komentira aktualnosti u Lijepoj Našoj. Sada se osvrnula na situaciju u Zagrebu i Dinamu.

“Kad vidim kako ide Zagrebu i što se događa u Dinamu, ne bih se iznenadila da jedan dan u glavnom gradu osvanu grafiti: “Ustani Bandiću” – “Vrati se Mamiću”. Za one koji će se poigravati s ovim statusom lagani podsjetnik: ja sam se najužasnije konfrontirala s Bandićem. Ja nisam ona koja je od Mamića uzimala pare. Ali nisam glasala ni za zagrebačke aktiviste (politika je jedno, a aktivizam drugo), niti mi se sviđa da itko slabi klub koji je i ostat će – više od kluba”, napisala je, a njezine riječi su odjeknule.


Barišić izigrao navijače i pobijedio, razdor na ključnoj odluci za Dinamo: ‘Mamićevci’ se nisu pojavili, trojica im srušila plan

Reakcije

“Ja sam oduvijek za Mamića”, napisao je jedan njen pratitelj na što je Hrga reagirala.

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

“Ja sam za uspjeh”, odgovorila je.

“Sada ću ja politički ispaliti pa me kritizirajte koliko vas je volja… Jedina politička stranka u Hrvatskoj je HDZ, a sve ostalo je na razini aktivističkog dječjeg vrtića. SDP je nekad bio politička stranka, ali Račan je preminuo i a njim i ta stranka. Sve ostalo što je uletjelo u politički prostor je jedna obična pi*darija… Samo nešto laprdaju, i ništa ne rade, i to ne zato jer ne bi, nego jer ne znaju… Nisu naučili. I evo vam još jedna politička stvarnost: Uvijek kada je desnica na vlasti nešto se stvara, kada je ljevica na vlasti manje se stvara jer se više razmišlja o socijali, a kada dođu ovi neki srednji koji su ni vrit ni mimo, oni bi bili i pošteni i jebeni i sve ide u vražju mater”, napisao je još jedan njezin pratitelj.

Jaki kandidat ne želi preuzeti Dinamo, poslao poruku Barišiću: ‘Nove Skupštine bez tog nema’
“Nisi daleko od istine…”, javila se brzo Hrga.

‘Provokacija’ s juga

“HŽV”, javili se potom pobornica Hajduka.

“Ma pusti to… I oni jadni ne znaju di udaraju… Daj ulici da vodi i evo ti  ‘demokratskog uspjeha’… Ja bih da su svi koji zaslužuju sportski uspjeh i uspješni. Tako mi svejedno koji je to klub…”, poručila je Hrga.

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

“Danas su u NO Dinama izabrana dva izvrsna odvjetnika od kojih je jedan moj prijatelj. Za mene korak naprijed voljenog kluba”, uslijedila je poruka.

“I moj je. Pazi da dva loša ne ube Miloša”, napisala je na ovaj komentar nekadašnja novinarka.
Autor:Z.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.