Foto: Guliver / AP Photo/Eduardo Verdugo

MILEY CYRUS OTKRILA KOME JE POSVEĆENA ‘FLOWERS’! Fanovi oduševljeni, pjesma je postala hit broj jedan: ‘Ne treba mi terapija, samo ti’

Autor: I.G.

Slavna pjevačica Miley Cyrus trenutno ima najveći hit na svijetu. Njezini fanovi oduševljeni su najnovijom pjesmom “Flowers”, koja je samo u posljednjih 12 dana prikupila 106 milijuna klikova na YouTubeu, a ubrzo se popela i na vrh ljestvice najslušanijih pjesama na Spotifyju.

“Hvala što je Flowers broj 1 u svijetu. Ova je pjesma posvećena mojim obožavateljima i postojanoj ljubavi prema sebi koju želim svakom od vas. Zauvijek zahvalna, Miley”, napisala je Miley uz objavu. Priložila je i video sa snimanja spota.

Neki su govorili kako pjesma Flowers govori o Mileynom bivšem suprugu Liamu Hemsworthu, mnoge su žene diljem svijeta shvatile pjesmu kao alegoriju izražavanja ljubavi prema samoj sebi.

“Zahvaljujemo ti se, Miley Cyrus, jer si nam dala himnu koja nas uči da volimo sebe”, napisao je jedan korisnik društvenih mreža.




Tako su mnoge od njih na društvenim mrežama podijelile kako ih ova pjesma nadahnjuje i ohrabruje, a neke smatraju kako je slušanje ove pjesme korisnije od psihoterapije.

“Ovo je napravilo više za moje mentalno zdravlje nego terapija”, “Ne treba mi terapija, samo Miley Cyrus na repeat”, “Terapija? Ne. Miley Cyrus”, pišu žene.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.