FOTO: RTL

Mijo jednu šalje kući, a druga će kandidatkinja završiti na hitnoj: ‘Bože dragi, koja tragedija’

Autor: I.D.

Novi dan za Victoriju će započeti suzama i odlaskom na hitnu zbog nezgode koju je doživjela. Ante će još jednom nasamo porazgovarati s Milenom o svojim planovima. Stjepan nastavlja sa spojevima jedan na jedan kako bi još više upoznao svoje dame, a Samanta i Vesna dan će provesti u međusobnom podbadanju.

“Ja ne znam što mu ona može ponuditi!”, Vesna će kazati za Samantu, još jednom ponovivši koliko je nervira njezina neurednost i lijenost.


“Mislim da Ivanu ipak treba nešto mlađe i slađe”, neće ostati dužna ni Samanta.

Gabrijela iz Ljubav je na selu otkrila s kojim je farmerom u vezi, gledatelji: ‘RTL će vas tužiti’

Mijo pred velikom odlukom

Pred Mijom je teška odluka – mora odabrati koju će svoju kandidatkinju poslati kući, a jedna od njih bit će prilično sigurna da će prozvati baš njezino ime.

Foto: RTL

Rade i Irena uživat će u Osijeku na svom putovanju, a Branko će svoju Smilju dočekati u Splitu, no ona će ga napasti zbog poruka koje razmjenjuje s drugim ženama.

Gledatelji zgroženi ponašanjem dama u Ljubav je na selu: ‘Bože dragi ima li ova roditelje’
“Pet, šest, sve neke strankinje. On govori da sam ja njegova božica i broj jedan, ali to su samo priče. Kalkulira stalno nešto”,  Smilja će zaključiti, no ipak će farmeru dati priliku da se opravda.

Na Jožefovoj farmi i dalje će trajati netrpeljivost između Marije i Amre, a Jasmina i Dragana odlučit će testirati Miroslava i Gabi zajedničkim planom.

Hrvati prognozirali drame u Ljubav je na selu

Naime, mnogi su pisali zbog čega misle da je Victorija završila na hitnoj te su se osvrnuli koga će to Mijo izbaciti s farme.

FOTO: RTL

“O Bože dragi, koja tragedija”, “Slomila nokat garant”, “Drži se možeš ti to”, “Ma Mijo će izbaciti Kseniju, ona je dobra žena”, “Ako ima i gram mozga, ostavit će Kseniju. Ksenija je pokazala da je dama, divna duša”, “Mislim da u ovom programu jos nije bilo tako fine žene, kulturne i smirene kao Ksenija”, “Brankica definitivno ne, Ksenija je dobra i draga ženica i prijateljica im svima, dakle Ružu van”, pisalo se i komentiralo na društvenim mrežama.
Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.