Instagram

‘Meni bi sisa eksplodirala’ Voditeljica u šoku nakon što je saznala da će Jelena Rozga nastupiti u domu ove Hrvatice

Autor: Iva Hanzen

Jelena Rozga je prije nekoliko dana na svom Instagram profilu najavila nagradnu igru koju je organizirao Narodni radio, a prema kojoj sretan dobitnik ili dobitnica dobivaju pravo na ekskluzivan koncert kraljice estrade u njihovom domu. Radio je objavio sretnu dobitnicu, Vanessu Krizmanić, a Rozga je trenutak u kojem Vanessa prima vijest podijelila u obliku kratkog videa putem Instagram Storyja.

Instagram
Instagram

Mama Vanessa je očigledno bila uzbuđena ovom viješću, no ne onoliko koliko je bila uzbuđena voditeljica Narodnog radija. Naime, u Storyju se u pozadini čuo Jelenin glas koji govori: ‘Jedva čekam upoznat’ bebicu tvoju. Ljubim te puno’, na što je dotična ostala bez riječi. ‘Izgleda da je mama Vanessa malo zbunjena, nazvat ćemo ju kasnije’, rekao je voditelj, na što se voditeljica nadovezala riječima: ‘Tko ne bi bio zbunjen da dojiš, imaš dijete na sisi i zove te Jelena Rozga i kaže: ‘Dolazim kod tebe doma’,  pa meni bi sisa eksplodirala’. Ne znamo je li ovo ispravan način ophođenja u eteru, no jedno je sigurno – voditeljica Narodnog radija bila je uzbuđenija od dobitnice nagrade igre nakon što je saznala radosnu vijest.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.