MEKANI VAFLI S JOGURTOM: Tajna je u savršenim omjerima i lakoj pripremi!

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Savršeni omjeri i laka priprema tajna su ukusnih i mekanih vafli s jogurtom!

Sastojci:

150 g maslaca
1 vanilin šećer
100 g šećera u prahu
3 jaja
150 ml jogurta
175 g glatkog brašna
1 prašak za pecivo
prstohvat soli
1 žlica Gussnela
nadjev po želji

Priprema:

Maslacu sobne temperature dodajte vanilin šećer, šećer u prahu i dobro izmiksajte. Dodajte jaje po jaje dobro miješajući između svakog dodavanja. Dodajte jogurt, promiješajte i polako usipajte brašno pomiješano s praškom za pecivo, sollju i Gussnelom. Pustite da odstoji 30-ak minuta. Na dobro zagrijanom kalupu u aparatu za vafle iskoristite za svaki vafl 2 do 3 žlice smjese i pecite oko 4 minute. Nadjenite po želji.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.