Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
MEKANI VAFLI S JOGURTOM: Tajna je u savršenim omjerima i lakoj pripremi!
Savršeni omjeri i laka priprema tajna su ukusnih i mekanih vafli s jogurtom!
Sastojci:
150 g maslaca
1 vanilin šećer
100 g šećera u prahu
3 jaja
150 ml jogurta
175 g glatkog brašna
1 prašak za pecivo
prstohvat soli
1 žlica Gussnela
nadjev po želji
Priprema:
Maslacu sobne temperature dodajte vanilin šećer, šećer u prahu i dobro izmiksajte. Dodajte jaje po jaje dobro miješajući između svakog dodavanja. Dodajte jogurt, promiješajte i polako usipajte brašno pomiješano s praškom za pecivo, sollju i Gussnelom. Pustite da odstoji 30-ak minuta. Na dobro zagrijanom kalupu u aparatu za vafle iskoristite za svaki vafl 2 do 3 žlice smjese i pecite oko 4 minute. Nadjenite po želji.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.