
NEZAMJENJIVI PILEĆI AJNGEMAHTEC: Krepka juha omiljene bakine kuhinje!
Pripremite sočne i mekane lovačke odreske, bogatog okusa i mirisa u pikantnom umaku.
Sastojci:
4 veća svinjska odreska (od buta)
10 g sušenih vrganja
500 g šampinjona
4 žlice ulja
1 glavica luka
sol, papar, šećer
250 ml povrtnog temeljca
100 g vrhnja za kuhanje
1-2 žlice brašna
250 g tjestenine
1 žlica svježeg peršina
Priprema:
Vrganje kratko blanširajte u 250 ml kipuće vode, a zatim ih procijedite (ali sačuvajte malo vode od kuhanja). Pirjajte šampinjone narezane na ploške na dvije žlice vrućeg ulja u tavi, a zatim dodajte sitno rezani luk i vrganje. Umiješajte brašno razmućeno u malo vode kako bi se umak malo zgusnuo. Još jednom prokuhajte pa dodajte sol i papar. Tjesteninu skuhajte prema uputi s
pakiranja. U tavi zagrijte dvije žlice ulja i pržite odreske tri minute sa svake strane.
NEZAMJENJIVI PILEĆI AJNGEMAHTEC: Krepka juha omiljene bakine kuhinje!
SAVRŠENE OBLATNE S JAFFA-KEKSOM: Oduševite ukućane savršenim spojem omiljenih okusa!
KREMASTI KOLAČ S VIŠNJAMA: Nekoliko sastojaka za osvježavajući desert, idealan za vikend
SAVRŠENO KUHANA RIŽA U UKUSNOM UMAKU S PILETINOM: Sjajan obrok od nekoliko jednostavnih namirnica!