Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
MEKANA TELETINA I NJOKI: U savršenom umaku sa šampinjonima!
Pripremite ukusnu, mekanu teletinu s njokima u savršenom umaku sa šampinjonima.
Sastojci:
600 g teletine od buta
300 g šampinjona
1 glavica luka
50 g maslaca
100 ml bijelog vina
1 žlica Vegete
1 žlica nasjeckanog peršinova lista
200 ml vrhnja za kuhanje
2 žličice gustina
Priprema:
Na maslacu kratko prodinstajte luk, dodajte kockice mesa i pecite oko pet minuta. Dodajte šampinjone narezane na listiće i Vegetu, pirjajte uz povremeno dolijevanje vode oko 30 minuta. Dodajte vino, gustin razmućen s malo vode i vrhnje za kuhanje. Poslužite s pečenim njokima i salatom.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.