
NEZAMJENJIVI PILEĆI AJNGEMAHTEC: Krepka juha omiljene bakine kuhinje!
Pripremite ukusnu, mekanu teletinu s njokima u savršenom umaku sa šampinjonima.
Sastojci:
600 g teletine od buta
300 g šampinjona
1 glavica luka
50 g maslaca
100 ml bijelog vina
1 žlica Vegete
1 žlica nasjeckanog peršinova lista
200 ml vrhnja za kuhanje
2 žličice gustina
Priprema:
Na maslacu kratko prodinstajte luk, dodajte kockice mesa i pecite oko pet minuta. Dodajte šampinjone narezane na listiće i Vegetu, pirjajte uz povremeno dolijevanje vode oko 30 minuta. Dodajte vino, gustin razmućen s malo vode i vrhnje za kuhanje. Poslužite s pečenim njokima i salatom.
NEZAMJENJIVI PILEĆI AJNGEMAHTEC: Krepka juha omiljene bakine kuhinje!
SAVRŠENE OBLATNE S JAFFA-KEKSOM: Oduševite ukućane savršenim spojem omiljenih okusa!
KREMASTI KOLAČ S VIŠNJAMA: Nekoliko sastojaka za osvježavajući desert, idealan za vikend
SAVRŠENO KUHANA RIŽA U UKUSNOM UMAKU S PILETINOM: Sjajan obrok od nekoliko jednostavnih namirnica!