Instagram

Meghan Markle ne preže ni pred čim! Priznala da nije govorila istinu! Pred njom je još jedan skandal!

Autor: Iva Hanzen

Nakon što su internetom počele curiti snimke i fotografije Meghan Markle u ne tako bajnim izdanjima, sada se opet pokazalo da Meghan nije prezala ni pred čim na početku svoje karijere. Podsjetimo, nedavno je počela kružiti reklama u kojoj Meghan senzualno okreće hamburgere i skida se, što su joj mnogi momentalno prigovorili jer je Meghan ozbiljna zagovarateljica ženskih prava, a k tome je i vegetarijanka. No, kao da nesretna reklama nije bila dovoljna, Twitter je prepun i njezinih golišavih fotografija iz porno filmova B produkcije u kojima je glumila na početku karijere.

Sada je pak sama priznala da je osim navedenog, na početku svog glumačkog staža, morala i lagati. Tako u videu koji možete vidjeti ovdje Meghan priznaje kako je na audiciji za jednu od serija za koje se prijavljivala, besramno lagala produkcijskoj kući. ‘Pitali su me jesam li član glumačkog udruženja i rekla sam im da jesam, iako nisam bila’, otvorena je i kroz smijeh rekla Meghan koja se definitivno planira vratiti glumi. Počela je tražiti agenta koji će zastupati sve njezine buduće projekte, a već je navodno potpisala i sponzorski ugovor s Disneyjem. Doduše, za suradnju s Disneyjem neće biti plaćena, već će Disney, s obzirom na to da će Meghan posuditi svoj glas za njihov crtić, donirati novac jednoj udruzi za zaštitu slonova.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.