Instagram

Meghan Markle na sudu! No, u javnost procurili dokazi da ipak nije tako zla kakvom se čini, pogotovo ne prema ocu!

Autor: Iva Hanzen

Nije tajna da Meghan Markle i njezin otac Thomas Markle nisu u dobrim odnosima, pogotovo nakon što ga je, kako on tvrdi, nakon dva srčana udara i pod stare dane ostavila na cjedilu. Dapače, smatra da su mu Meghan i Harry dužni novce, a na Meghan su se, podsjetimo, nakon oca obrušili i polubrat Tom, kao i polusestra Samantha. Ipak, najnovije informacije koje su procurile u javnost govore kako Meghan ipak nije tako zla kakvom ju tabloidi, ali i britanska kraljevska obitelj, kao i njezina vlastita, pokušavaju prikazati.

 

View this post on Instagram

 

Still love you

A post shared by Thomas Markle (@thomas_markle_official) on

Naime,  Meghan i princ Harry vode pravnu bitku protiv britanskog tabloida The Mail on Sunday, zato što je isti objavio pismo koje je Meghan poslala ocu, no pritom je izostavio neke dijelove kako bi Meghan izgledala negativno.




No, sada je portal E! News došao do dokumenata koji su korišteni u ovoj parnici. Ti dokumenti otkrivaju sadržaj poruka koje su Meghan i Harry slali njezinom ocu uoči njihovog vjenčanja, a one prilično dobro objašnjavaju zašto su se Meghan i njezin otac toliko zakrvili i to pogotovo nakon što se udala za Harryja.

Radi se o tome da je Thomas tvrdio kako ga je Meghan ostavila na cjedilu nakon što je doživio srčani udar, no iz spomenutih poruka jasno se vidi da Meghan nije ni znala da joj je otac imao srčani. Thomas ga je doživio nekoliko dana prije njezinog vjenčanja za Harryja, no nije joj ništa htio reći, već je samo prekinuo komunikaciju. Odnosno, par dana prije vjenčanja samo je poslao kratku sms poruku Meghan u kojoj je rekao da neće prisustvovati ceremoniji, ali je izostavio informaciju da se nalazi u bolnici. Potom se javio portalu TMZ koji je objavio priču o tome kako je Meghan ostavila vlastitog oca nakon tako teške situacije kao što je srčani udar i kako je njezin otac zgrožen njezinim vjenčanjem, a prava istina je da je Meghan doznala da joj je otac u bolnici tek nakon što je pročitala TMZ-ov članak. Čim ga je pročitala, odmah je nazvala oca, a zvao ga je i Harry, no Thomas se nije javljao. Čak su mu ostavljali poruke i još su ga uvjeravali da se ne ljute i da se brinu za njegovo zdravlje.

Harry ga je k tome molio da se ne obraća tabloidima, već da razgovara s njima kako situacija ne bi eskalirala te mu je nudio prvoklasnu  medicinsku skrb, dok mu je Meghan poslala značajnu financijsku pomoć.




 

View this post on Instagram

 

??❤️ @meghanmarkle_official — ⁣ Clare Waight Keller, the designer of Meghan’s iconic silk gown, reminisced on Instagram Thursday about the final fittings weeks before the former actress’ wedding ceremony.⁣ ⁣ “The Royal Wedding Dress – Two years ago today I was in the final fittings for a very secret dress,” Keller wrote in a caption accompanying several photos from the historic day. “So many emotions were running through me during those months leading up to the big day.” ⁣ ⁣ Keller said that for Meghan’s dress, “purity and simplicity” were the guiding principles of the design. The pair worked together for six months to craft the boat neck, long-sleeved dress complete with a 16-foot long veil.⁣ ⁣ Keller has previously shared that being part of Meghan’s wedding to Harry in such an integral way “will truly be the most memorable moment” in her career. @clarewaightkeller #meghanmarkle #meghanmarklestyle #meghanmarklefans

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

‘Ako volite Meghan i želite sve ispraviti, ne morate nam se ispričavati, ali nazovite me jer postoje druge dvije mogućnosti koje ne uključuju to da vi razgovarate s novinarima koji su sve ovo zakuhali. Nazovite me da vam objasnim. Ne ljutimo se na vas’, pisao je Harry, dok je Meghan u porukama ocu poručila sljedeće:

‘Pokušavam te dobiti čitavi vikend, ali ti mi ne odgovaraš na poruke i pozive. Jako smo zabrinuti za tvoje zdravlje i sigurnost, i poduzeli smo sve što možemo da te zaštitimo, ali ne možemo više od toga ako nam se ne javiš… Je li ti treba pomoć? Možemo li poslati naše osiguranje? Užasno mi je žao što čujem da si u bolnici, ali molim daj mi se javi… U kojoj se bolnici nalaziš?’.

Thomas im se na kraju javio tek nekoliko dana nakon što je izašao iz bolnice te je samo kratko napisao da mu ne treba ništa i onda je u potpunosti prekinuo komunikaciju, što se se jasno vidi iz dokumenata koji su korišteni u gore spomenutoj parnici.

Otac Meghan Markle odlučan u namjeri da joj uništi život: ‘Nemam namjeru prestati zarađivati na svojoj kćeri’

Sestra Meghan Markle tvrdi: ‘Gazila je sve na putu prema slavi’ Nakon obračuna s ocem i bratom Meghan u sukobu i sa sestrom

IPAK NIJE SVETICA: Meghan Markle vlastitog brata bacila na cestu! Evo što on kaže na to!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.