Mc Steamy odlazi iz Uvoda u anatomiju, K.Heigl se želi vratiti

Autor: M.P.Š.

Popularna američka serija 'Uvod u anatomiju' ostaje bez još jednog popularnog člana ekipe, Dr. Marka Sloana, kojeg su kolegice u seriji prozvale Mc Steamy. Katherine Heigl je s druge strane poručila da bi se htjela vratiti, ali producentica ju je na fini način 'otkantala'.

Obožavatelji serije ‘Uvod u anatomiju’ ostat će bez još jednog omiljenog lika – Dr. Marka Sloana, zvanog Mc Steamy, kojeg je glumio Eric Dane. U zadnjoj epizodi osme sezone koja je prikazana u svibnju, ostaje upitno tko će od doktora preživjeti pad avionom. Ovom je objavom postalo jasno da će upravo on biti jedan od onih koji nisu uspjeli preživjeti kobnu nesreću.

Nakon dugotrajnih razgovora izvršna producentica i kreatorica serije Shonda Rhimes rekla je kako Dane nije olako napustio seriju, no da su poslije puno pregovora i razgovora odlučili da je najbolje da je ovo najbolje vrijeme da njegova priča u seriji završi. Dane je pak kazao kako je izrazito zahvalan svima u seriji, Shondi i ABC-u na iskustvu i uspomenama koje je stvorio tijekom niza godina snimajući seriju.

Producentica Rhimes rekla je da su svi u seriji jedna velika obitelj i da će Eric Dane uvijek biti važan dio te obitelji, piše Daily Mail.

S druge strane bivša glumica iz serije Katherine Heigl dala je naslutiti kako bi joj bilo izrazito drago da ponovno može glumiti u seriji iako ju je sama napustila. Međutim, odgovor se nije dugo čekao. Shonda Rhimes poručila je kako serija ima zacrtan put i da ne žele ‘skretati s njega’ i tako joj dala do znanja da njezin povratak u seriju ne dolazi u obzir.

Autor:M.P.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.