fbpx
Foto: CROPIX

MATE BULIĆ PROGOVORIO O THOMPSONOVOM SINU: ‘Cijela hrvatska javnost zna što se dogodilo s mojim malim kumčetom. Ja se uzdam u dragog Boga’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Vijest da je sin pjevača Marka Perkovića Thompsona, Ante Mihael Perković, teško bolestan te da trenutno boravi u bolnici zbog zatajenja srca – šokirala je javnost. Povodom ove tužne situacije oglasio se Antin kum – pjevač Mate Bulić.

‘Bilo je sve spremno i Marko Perković Thompson, ne vjerujem, cijela hrvatska javnost zna nažalost što se dogodilo s mojim malim kumčetom. Ja se uzdam u dragog Boga da će to biti opet dobro i na kraju krajeva on je ipak kao kum čvrst. Evo i Bog je nekako i mene ostavio’, rekao je Bulić za InMagazin.

Na Thompsonovoj Facebook stranici objavljen je poziv na molitvu za sinovo ozdravljenje koju je potpisao isusovac Mijo Nikić.


‘Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača M.P. Thompsona. Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Antu Mihaela Perkovića, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. ‘Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!’ (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj.

Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. ‘Mnogo može žarka molitva pravednikova’ (Jak S,16), uči nas sv. Jakov apostol. Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog’, piše u objavi.

Foto: Tom Dubravec/Cropix

Mnogi Thompsonovi fanovi zdušno su se pridružili molitvi za ozdravljenje Ante Mihaela, čije je zdravstveno ozbiljno ugroženo, te u komentarima neprestano izražavaju podršku obitelji Perković.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.