Foto: Matea Smolčić Senčar

‘MAŠALA’ Severina nabacila kile pa objavila fotografiju svojeg bujnog dekoltea: ‘Ove dvije s…mokve tako dobro izgledaju’

Autor: Tomislav Parlov

Severina Vučković ponosna je na kilograme koje je ‘nabacila’ pa je svoje obožavatelje počastila fotografijom iz restorana na kojoj su prikazane njezine bujne grudi.

Popularna pjevačica odmara na otoku Vrniku odakle je iz jednog restorana objavila fotografiju ukusne večere koja je, pored njezinog dubokog dekoltea i otkrivenih atributa, pala u drugi plan.

‘Umjetničkim okom (kako bi ona rekla), ugledne liječnice dr. Nataše Desnice, ona ovako vidi bika koji sjedi i jede vol.ll. Kompozicija sira, grožđa i smokvica, potaknula je njene umjetničke gene… Što bi na to rekao njezin djed Vladan Desnica? Proljeća Ivana Galeba i ljeta Severine Vučković! Aferim’, napisala je u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)


Severinina, pomalo eksplicitna, fotografija bacila je u trans njezine obožavatelje koji su joj vrlo rado nizali komplimente.




‘Ja mislio Sofia Vergara’, ‘Mašala’, ‘Ne zna se što je ljepše’, ‘Predivna’, ‘Ove dvije s…mokve tako dobro izgledaju’ ‘Volim simetriju’, pišu joj pratitelji.

Severina Vučković svojom novom tjelesnom figurom pohvalila se na nedavno održanom koncertu u Opatiji gdje je izjavila: ‘Htjela sam obući stare haljine, ali jedna dobra vijest – Severina se udebljala’.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.