Foto: YouTube screenshot

Martina Tomčić iznenadila Hrvate svojim supertalentom: ‘Ponovila bih ovo još bezbroj puta’

Autor: I.D.

Operna diva i članica žirija u showu “Supertalent”, Martina Tomčić-Moskaljov, na Instagramu se prisjetila svog simpatičnog projekta i otkrila da je sinkronizirala glas za lika Ursulu u “Maloj sireni”. “U ovakvim trenutcima volim Internet i društvene mreže”, započela je Martina na Instagramu, gdje je podijelila dio pjesme koju pjeva u crtiću.

‘Bacajte se odmah na slušanje’

“Hvala jednom predivnom biću koje mi je poslalo ovu snimku i podsjetilo na ne tako davno iskustvo! Ursula je bila moja prva velika ozbiljna sinkronizacija i vokalno me izbacila iz sigurne zone i svega što sam ikada do sad pjevala! Iako se još uvijek moj klasičarski um vokalno rehabilitira od ovog izleta u strane vode, ponovila bih ovo iskustvo još bezbroj puta!


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

Bacajte se odmah na slušanje, jer se bojim da se objava neće predugo zadržati na Instagramu, i za kraj, zanimljivost – vokalna mentorica za ovakvo pjevanje mi je bila moja jedna jedina i neponovljiva Ivana Husar.

Srbi pisali o Australki iz Supertalenta, zbunila je i njih: ‘Hrvatica vaginom svira flautu’
Podsjetimo, u nedjelju u Supertalentu Davor Bilman i Martina su se posvađali pred kamerama. Naime, mažoretkinja Andrea Kočić u ‘Supertalent’ je došla jer ju je prijavila majka, a to joj se i isplatilo jer je prošla dalje.

Martina i Bilman se posvađali u Supertalentu

Njen nastup izazvao je žustru svađu između Martine i Bilmana.

“Ja sam na samom početku nastupa pomislila ajme kul, sad ću prvi put gledati uživo mažoretkinju, a da nije skupina, i onda moram priznati kako je nastup išao dalje malo mi je to počelo faliti toga da nema skupine, promatram pozornicu, tvoj nastup defintivno zaslužuje biti na ovoj pozornici, ali ako bi išla dalje ja bi voljela da se malo povećaš – rekla je Martina, a onda se Davor nadovezao: “Samo bih rekao kolegici da je težina figure jednaka ako je radiš sama ili u grupi, ali dobro, to moram njoj reći i malo kasnije.”

Foto: YouTube screenshot

“To slobodno možeš reći i nasamo, ne moraš komentirati javno moje iskaze kao što ne komentiram ni ja tvoje – ubacila se Martina u Davorov komentar. ‘Ali to ti je dokaz da te pratim i uvažavam što ti kažeš”, rekao je Davor.

Reakcije na bizaran nastup u Supertalentu ne jenjavaju: ‘Koje gadosti rade, odvratno’
Njihov sukob se nastavio nakon Andreinog nastupa.

“Je l’ ti znaš što si ti meni jučer rekla”, rekao je Bilman. “Ti nisi dovoljno inteligentan da to uopće shvatiš. Ući ćemo u nešto što se neće tebi sviđati”, rekla mu je Martina. Potom se ubacio i Fabijan.

“Ja moram samo reći da nije uopće bila tako velika situacija”, rekao je. “Ok, kažem, dozvoljavam da osmi put nije, ali znaš, natoči se čaša”, nadovezala se Martina.

“Mene sad zanima jeste vi ćoravi, ili se pravite ćoravi? Ono što ona sebi dozvoljava, pričanje, ona je najpametnija”, pitao je Davor.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.